Blistex Raspberry Lemonade Blast Yorumlarım


Dudak kremlerine karşı  zaafım var hemen hemen bir çok markanın dudak nemlendiricilerini denemiş biri şekilde bu konuda hayli tecrübeli biriyim diyebilirim.. Geçenlerde Kozmoklinikten gelen  paketin içinde Raspberry Lemonade Blast  Dudak Koruyucusu vardı daha önce görmemiştim bu ürünü sanırım yeni çıkarmış..
Kremi dudaklarıma sürdüğümde o güzel kokusu insanı cezbediyor insanın yiyesi geliyor o derecede güzel bir kokusu var :) Onun dışında güzel bir ürün zaten Blistex Dudak ürünlerinde en beğendiğim markaların başında gelir.  Ayrıca Yuvarlak kapta olan Daily Lip yogun kıvamlı dudak kremini cok seviyorum gece uyumadan dudaklarıma sürüyorum sabahları pamuk gibi oluyor.. Bu ürünü de günlük şekilde ruj gibi yanımda taşıyıp dudaklarımda kuruma hissettiğim her an sürüyorum :) Ürünün bilhassarine gelecek olursak;

Antioksidan etkili C ve E Vitaminleri ve zengin içerikler ile güçlendirilmiş özel formülü dudakları nemlendirmeye, korumaya ve ferahlatmaya yardımcı olur.
Nefis ahududu ve tatlı limonata gibi cezbedici iki lezzetin karışımından oluşmaktadır.

SPF 15 özelliği ile dudakları güneşin zararlı etkilerinden korumayı destekler.

Kısa Not.. Dudaklarınız aşırı catlaksa bu ürün yeterli gelmeyebilir.. İlk önce catlak kısımları onarmak için akşamları dudaklarınızı diş fırcasıyla fırcalayarak peeling yapın sonrasında yogun bir dudak kremi sürün.. Gün icinde de bu tarz blastlar la dudağınızı koruyun :)

Ürün Kozmoklinik tarafından denenem  için yollanmıştır.. Yaptığım yorumlar tamamen kişiseldir
Paylaş
, , , , ,

Melisa

    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.