Loreal Sublime Mousse 62 Enfes Acık Kahve

 Köpük sac boyasını deneyen kardeşim öncesi ve sonrasını resimleyip blog için yorumladı;


  Öncelikle Loreal kalitesi kutu içindeki ürünlerde kendini belli ediyor. Paketin icinden bir adet Aplikatör (pompa),  Oksidan,  Saç Boyası,  Saç Kremi ve 2 adet Eldiven çıkıyor. Uygulama eldiveni çok kaliteli kolay uygulama sağlıyor.

 Boyayı kutuya boşalttıktan sonra başlığı takıp dakikalarca çalkalamaya gerek kalmadan 5 kez  aşağı&yukarı döndürmek yeterli. Sonrasında pompayı basınca köpük geliyor. Dikkat edilmesi gereken pomyayı direk saça değilde ele uygulamak sonrasında da saçımızı şampuanlıyormuş gibi boyayı uygulamak. 

  Kullanımı gerçekten çok kolay. Uygulama bittikten sonra akma, etrafa dökülme gibi bi durum söz konusu değil. 30 dakika bekledikten sonra boyayı akıtıp enfes kokulu kremini uyguluyoruz. Krem tek kullanımlık değil ( sonraki uygulamalar için yeterince büyük bi şişeye sahip) Saçlarımı en son Palette altın parıltılı tofee ile boyamıştım onun üzerine bu boyayı kullandım. Fotoğraflarda çok fark belli olmuyor ancak çok tatlı bi kahve oldu. Biraz koyu ancak bikaç yıkamadan sonra sanırım renk tam oturacaktır. Evde kendi başınıza kullanım için gayet başarılı bi ürün.
Öncesi;
Paylaş
, ,

Melisa

    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.