Benefit Brow Zings 'le Muhteşem Kaşlarım

Geçen aylarda Kaş Sorunsalıyla ilgili bir yazı yazmıştım.. Eskiden hayli ince ve kavisli kullandığım kaşımdan vazgecerek, kaşlarımı kalınlaştırmam konusunda sizlerle hemfikir olmuştuk.. Sonuç şekilde eskiye oranla hayli kalın kaşım olsa da aralarda oluşan boşluklar var.. Bu boşlukları kaş kalemi/farı gibi ürünlerle doldurarak güzel bir görüntü vermeye çalışıyorum.. 
Bugünlerde kaşım için kullandığım kalem bitmeye yüz tutunca yeni bir ürün arayışına girdim.. Twitterda zevkle takip ettiğim Benefit Markası kaşlar için Brow Zings kaş farını önerince ctesi günü Sephora Mağazasında ürünü denedim.. Dedikleri kadar güzel bir ürün olduğunu aynada ki ifademi görünce fark edip, hak verdim.. Brow Zings daha önce kullandığım kaş kalemlerinden çok daha güzel çok daha doğal bir ifade kattı..

Benefit Brow Zings ürünü hakkında kısaca bilgi; Kaş Farının koyu renkli kısmı gel liner gibi yumuşak bir yapıda.. Aradaki boşlukları bununla dolduruyoruz.. Açık renkli bölüm ise pudra formunda.. Koyu renkle kaşları doldurduktan sonra açık renkle ürünü sabitliyoruz.. Ayrıca kutu içeriğinde minik cımbız ve 2 adet fırça bulunuyor. Brow Zings Kaş setinin fiyatı 85 TL.. Gün boyunca hiç bir bozulma olmadan yerinde durması benden tam not almasına yettide arttı bile.. Ctesi günü hayli koşturmacalı bir gün geçirmiştim akşam 11 gibi eve geldiğimde kaş farında hic bir bozulma yoktu..
(Saç Bandımı kıskanmayın sakın :D Bunun gibi bir çok süslü aksesuarı Shewolf'un evinden topladım geldim detayları daha sonra paylaşacağım. )
Benefit ürünlerini takip etmek ve ilgi çekici kampanyalarından haberdar olmak istiyorsanız ;
Paylaş
, , , , ,

Melisa

    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.