Flormar Khol Kajal / Sürme Swatches

FLORMAR KHOL KAJAL SMOKEY EYES ULTRA BLACK EFFECT




''Etkileyici bakışlara sahip olmak, Flormar Khol Kajal ile şimdi çok daha kolay. Buğulu bakışlar yaratmak için geliştirilmiş Flormar Khol Kajal içeriğinde ki özel pigmentler sayesinde gözlerinize derinlik kazandırıyor.
Flormar Khol Kajal içeriğindeki mikronize pigmentler ve polimerik wax lar sayesinde ince ve düzgün çizgiler ile gözlerinizin derinlemesine vurgulanmasına yardımcı oluyor. Kullanım kolaylığı, kalıcı olması ve akmayan yapısı ile kısa sürede bayanların makyaj çantalarından eksik etmeyecek.''

Benim yorumlarıma gelecek olursak;
 Nasıl makyaj yaparsam yapayım mutlaka göz içine siyah kalem yada gel liner sürüp bakışlarıma derinlik katarım.. Bu ürünü de bu amaç için aldım..  Kalem yada fırçayla siyah liner sürerken gözüme batacak diye çok tedirgin oluyorum ancak bu ürünü kullanmaya başladığımdan beri bu tedirginliğim kalmadı.. Resimlerde de gördüğünz gibi yana yatık biçimde çektiğimiz için uygulaması çok kolay oluyor.. Hiç akmıyor kokmuyor diyemem.. Ama kalemlere göre daha az akma yaptığını söyleyebilirim.. Tabi bu benim yağlı göz çevremden de kaynaklanıyor olabilir.. :)
Ayrıca Smoke Eyes trendine uygun bir sürme.. Bakışlarında buğu ve derinlik isteyenler için oldukça kullanışlı bir ürün..

Ucunun nasıl açıldığını soran arkadaşlar var sanırım.. Bu ürünü dikine sürmek yerine yana yatırarak uygularsanız ucunu açma gibi bir durumu kalmıyor
Dipnot: Göz Hassatiyeti  Yüksek olan arkadaşlara uygun bir ürün değil.
Fiyat :  14,85TL

Paylaş
, , , ,

Melisa

    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.