The Balm - Hot Mama Allık.

Herkese merhabalar, bugün sizlere aşık olduğum bir marka olan The Balm'ın Hot Mama allığını tanıtacağım, herkese merhabalar diyorum da henüz pek izleyicim yok kendi kendime konuşuyor gibiyim yani, neyse biliyorsunuz ki artık Gratisler Türkiyenin her yerinde açılmaya başladı, eee Gratis deyince de benim aklıma direk THE BALM geliyor açıkcası! hatta inanın Gratise gittiğimde ne Loreale ne de Maybelline bakmak aklıma gelmiyor, direk The Balm standının karşısındayım.

Şimdi gelelim konumuza , konumuz tabiki Hot Mama...ürün pembe ve şeftali tonlarının karışımı, oldukça ışıltılı bir allık.








The Balm markasının en güzel yönü sanırım çok fazla pigmentli olması, fırçanızı azıcık sürüyorsunuz bu allığa, yanaklarınıza gayette yetiyor.Hot Mama için Nars- Orgasm'ın dupe'u deniliyor, ben şahsen kullanmadım ama netten fotoğraflarına baktığımda  benzer olduklarını görüyorum, yine de Nars olan daha pembe alttonlu gözüküyor.

Sevgiler.
Paylaş

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.