Maybelline One by One Maskara


Herkese merhabalar : )


Bugün sizlere Maybelline’n One by one adlı maskarasından bahsedeceğim.
Bildiğiniz üzere Maybelline’n envari çeşit maskarası var, en son kendime yeni bir maskara almaya gittiğimde aklımda hangisini alacağıma dair hiçbir fikir yoktu ki yine mağazada çalışan bayan tarafından bu ürün bana tavsiye edildi.



*Ürün 10 ml.
*Kullanım süresi 6 ay
*Fiyatı 12 lira.




Ürünü hemen ertesi gün deneme şansım oldu, ben şahsen maskaralarla elli saat uğraşmayı seven bi insan değilim, o yüzden alacağım ürün bişeler vaat etmeli ki kendimi çok kasmamalıyım, şekilden şekle girip kat kat maskara sürmemeliyim.
Bu maskarayı kirpikleri uzun göstermesi açısından oldukça başarılı, hacim vermesi açısından ise başarısız buldum.Fotoğraflarda özellikle maskara öncesi kirpik kıvırıcı kullanmadım ki direk etkisi ortaya çıksın.Fotoğrafta ürün tek kat olarak uygulanmıştır, şimdi görelim;




Gördüğünüz üzere bendeki etkisi böyle oldu bu maskaranın, ben genel olarak Maybelline’n maskaralarını seviyorum bence fiyatlarına göre gayet başarılılar.Bu ürüne de 5 üzerinden 2,5 verip hepinize sevgilerimi yolluyorum: )
Paylaş

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.