The Balm - Balm Shelter

Herkese merhaba!

Bugün sizlere The Balm'ın Balm Shelter renkli nemlendiricisinden bahsedeceğim.

Yaz sıcakları malum, kendimizi özel bi durum yoksa fondötenlerle yormaya gerek yok, surattaki maske hissini artık bir çok insan tercih etmiyor, yapısı daha yoğun bir ürün kullanmaktansa renkli nemlendirici veya bb creamler aha iyi bir çözüm gibi geliyor.
Bir çok bb creami denedikten sonra renkli nemlendirici olan bu ürünü gerçekten denemek istiyordum.

Ürünümüz  tam 64 ml ve spf 18 içeriyor, ben şahsen bu ürünü kullanırken altına güneş kremi sürme gereği hissetmiyorum benim için yeterli oluyor, yapısı bb creamlere göre daha hafif, kapatıcılık bekliyorsanız bu ürünü almayın çünkü tinted moisturizerlar (renkli nemlendirici) yüzün rengini eşitlemede daha başarılı, lakin üzerinden pudrayla geçtiğinizde biraz daha fazla kapatıcılığa sahip olabilirsiniz.

Fiyatı 40 lira, hele ki yüzde 50 indirime rastlarsanız 20 lira gibi oldukça uygun bir fiyata sahip olabiliyorsunuz, Gratislerden alabilirsiniz, ürünün 64 ml olması oldukça büyük bir avantaj, her gün kullanımla bile rahat 2-3 ay gidebileceğini düşünüyorum.

Gelelim fotoğraflara;



İkinci fotoğrafta verdiği hafif kapatıcılığı görüyorsunuzdur.

Ben bu üründen memnun kaldım, böyle bir ürün arayan herkese de tavsiye ederim, unutmayın The Balm ürünleri paraben içermiyor ve doğal özlü, ee böyle içiniz rahatça kullanabileceğiniz kaç marka var ki piyasada?

Görüşmek üzere.
Paylaş

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.