Morhipo Alışverişim.


Selam canlaaar :))

Malumunuz makinam bozuldu ve bi süredir yeni aldığım ürünlerin fotoğraflarını çekemiyorum, bu yüzden cep telefonuyla çektiğim fotoğrafları eklemekle yetiniciim.. dün uzuuuunca zamandır beklediğim morhipo siparişlerim sonunda elime ulaştılar. öyle ahım şahım şeyler değiller ama insan ne olsa hevesle bekliyor işte ..Neyse geçelim fotolara..





Bu bilekliğe resmen bayıldım, fotoda rengi çok belli olmasada oldukça gold durduğunu söyleyebilirim, gümüş renk seçeneğide vardı ama tabiki ben bunu seçtim ve iyiki de bunu seçmişim diyorum,



Açıksası fırçaların boyutu pek beklediğim gibi değildi ama kullanım olarak oldukça rahat olduklarını söyleyebilirim, en azından sentetik değiller :)) sağdaki fırça allık -soldaki açılı fırça ise mineral allık fırçası olarak geçiyordu açıklama kısmında. ben bronzer ve allık uygulaması için kullanmayı düşünüyorum şimdilik.


Olay nemlendirici;





Ürün İçeriği : Yüksek oranda gliserin içerir dolayısyla cildi üst katmanlarında su tutulmasını sağlar,SPF koruma faktörü ve besleyici vitaminler.Pro vitamin B5,B3 ve E vitamini içerir.

Kullanım Şekli : Cilt temizliğinden hemen sonra gündüz yüze ve boyna uygulanır.Kolay emilen yapısıyla makyaj altı için ideal bir baz hazırlar.

tek bişey söylemek gerekirse şimdiye kadar o kadar para veripte kullandığım biçok ürün (hepsi değil) halt etmiş, hakikaten makyaj altında çok iyi duruyor ve parlamayı önlüyor, en azından benim cildimle çok uyum sağladını söyleyebilirim.

Lipbalm;



Sürer sürmez içinden bir sesin ye!ye!ye!ye! diye haykırdığı nar özlü lip balm, hepinizin bildiği üzre %100 doğal; Paraben, Ftalat ve Petrokimyasallar gibi içerikler içermeyen bir ürün, yani marka. satışta görünce çok sevinip hemen bi tane kaptım. daha önce hiç kullanmamıştım ama bundan sonra temin edebildiğim sürece kullanmaktan asla vazgeçmeyeceğim bir ürün. rujlardan dolayı kuruyan dudaklarınıza gerçekten çok iyi geliyor.

Fiyatları da şöyleydi :
Pieces bileklik %60 ind.   9.95
Artdeco blush brush         22.00
Artdeco mineral blusher brush        13.50
Olay nemlendirici            18.50
Burt's Bees dudak nemlendirici      12.00

Hepinize mutlu günler:)

Paylaş
, ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.