Alışveriş, alışveriş, daha çok alışveriş.

Herkese merhabalar, bugün sizlere son zamanda aldıklarımı göstereceğim bir yazı olacak bu, hemen fotoğraflara geçelim:)

Sevilden  Sevilla body mist floral therapy adlı bu vücut spreyini aldım, muhteşem bir kokusu var resmen aşk yaşıyoruz fiyatı 27 liraydı, isminden de anlaşılacağı üzere çiçek kokusu, peki bakalım sitesinde bu ürün için ne denmiş;

Kayısı nektarı, mimoza taç yaprakları ve Toskana'da yetişen selvi ağacının karışımı, tılsımlı bir ormanda romantik bir yürüyüşten ilham alan hipnotize edici bu kokuyu yarattı.. Tüm vücudunuzu baştan çıkarıcı bir kokuyla sarmalarken aynı zamanda cildinize canlılık verir ve nemini korumasını sağlıyor. Günün her saati kullanabileceğiniz ürün kalıcı kokusuyla saatler boyu size eşlik ederek ferahlık hissi veriyor. Özellikle banyodan sonra uyguladığınızda hafif dokusu ve hoş kokusuyla sizi şımartıyor.






Şimdi gelelim ikinci aldığıma eeveeet ben de Ecotools severlere sonunda katıldımm ve ilk fırça setimi aldım;



Aslında aklımdaki far setiydi ama Rossmanda yoktu bende bunu aldım fiyatı 38 liraydı, fırçalar gerçekten yumuşacık lakin bu postta tanıttığım ürünlerin ayrıntılı yazılarını çok yakında yazacağım.



Sıradaki ürün ise Nob'un asetonsuz oje çıkarıcısı bir çok blogta görünce dayanamadım ben de deneyeceğim fiyatı 5 liraydı sanırım.





Uzun zamandır iyi bir roll on arayışındaydım, açıkcası vücudum çok hassas olduğundan drugstore markalardaki roll onlar bana iyi gelmiyor bir de Vichynin roll onunu deniyeyim dedim fiyatı 27 lira.




Dişlerimizin baş tacı diş ipimiz:)



Tırnaklarımın sorunlu olduğunu önceki yazıları okuyanlar bilir ne Kalyonu kaldı ne Rimmel Londonı kullanmadığım güçlendirici kalmadı, aşağıdaki fotoğraftaki ürünü eczaneden aldım Mavala Scientifique tırnak sertleştirici, o kadar çok övüldü ki, dünya kadar para verdim küçücük şey için umarım vaatleri yerine getirir, fiyatı 48 lira.




Vee tabikiii ojelerr, Sally Hansen 560- Kook a Mango, asla kırmızı değil asla pembe değil sanırım koyu tonlu bir coral diyebilirim.Fiyatı 13 lira.




Aldığım bi diğer oje ise Essence'n color 3 serisinden 01 Midnight date, bi blogta ikinci tarafının flakes içerdiğini okumuş fotoğraflardanda çok beğenmiştim, itiraf ediyorum ki bu yüzden aldım yoksa lacivertin bu tonu bana asla hitap etmiyor, sanırım 8 liraydı.



Aldığım testerlar:)



Ve tabikiii takı aşığı ben yine elim boş dönemedim;

Mangoda 30 lira olan bu kolye 6 liraya düşmüş bayılarak aldım Hz Fatma'nın eli sembolü.



Ve son olarak çeşitli yerlerden aldığım bilekliklerimm

1 numara 7.5 lira
2- 3 numara 5 lira
4 numara 5 lira
5 numara 6 lira




Benim aldıklarım bu kadar, yukarıda dediğim gibi ürünlerin tanıtımlarını ayrıntılı olarak gün geldikçe yazacağım.

Sevgiler:)
Paylaş
, , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.