Chanel Inimitable Maskara

Herkese merhaba bugün sizlerle son zamanlarda kullanmaktan hiç sıkılmadığım bir maskara olan Chanel Inimitable'den bahsedeceğim.

Maskaranın vaad ettikleri volume vermesi, uzunlaştırması ve kirpikleri ayırması.Peki yerine getiriyor mu? benim şahsen kirpiklerim kısadır ve biraz çaba harcamanız gerekir belli bir görüntüyü yakalamak için, bende gayet dolgunluk verdiğini ve uzun gösterdiğini rahatlıkla söyleyebilirim.

En başta fırçasının çok klasik olduğunu bende bi işe yaramayacağını düşünmüştüm bu maskaranın ama öyle olmadı, hakkındaki görüşlerim değişti, ayrıca bloglarda gördüğüm kadarıyla herkes bu maskarayı ya çok seviyor ya da hiç hoşlanmıyor, bunun nedeni sanırım herkesin kirpik yapısının farklı olmasından kaynaklanıyor.

Eğer kirpikleriniz benimkisi gibi kısa ve gayet cılızsa tavsiye ederim, fiyatı hatırladığım kadarıyla 60 lira civarındaydı.Şimdi fotoğraflara bakalım;





Ve benim çektiklerim;




Son olarak gelelim kirpiklerimde nasıl gözüktüğüne;



Benim vazgeçilmezlerimden oldu bu maskara, siz nasıl buldunuz?
Paylaş

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.