Ecotools - 5 Parça fırça seti.

Herkese merhabalarr!

Konumuz ECOTOOLS fırçaları, bildiğiniz üzere bu fırçaların sapları bambudan olmakla birlikte cruelty free ( Türkçeye çevirince çok saçma oluyor ama yazar burda diyor ki fırçanın kılları hayvanlardan değil).

Bendeki set 5 parçadan oluşmakta, beş parça diyince insan 5 adet fırça var sanıyor ama yok fırçaları koymak için verilen çantada adet olarak sayılıyor ve 4 adet fırça var.



Şimdi ilk fırçamızdan başlayalım; Mineral pudra ve fondöten fırçası.


Bu fırçayla fondöten uygulanabileceğide yazılmış lakin hiç işe yarıyacağını düşünmüyorum pudra uygulamakta başarılı ama.

Elimde de çektim ki fırçaların boyutlarını görebilesiniz;



Baby kabuki;

Gerçekten minnacık, gerçekten bebek, daha fazla kapatıcılık isteyen bölgeler için kullanın denilse de ben kendisiyle allık uyguluyorum, kötüden biraz iyi.




Kapatıcı fırçası;

Diğer ecotools fırçalarının tam tersine bu çok sert bir fırça ben şahsen pek başarılı bulmadım, kullanacağımı düşünmüyorum, büyük ihtimal sadece far uygulamasında kullanabilirim.




Ve son far fırçamız;

Far uygulaması için fazlaca büyük, ancak karıştırma işinde başarılı.




Ecotools fırçalarında en sevdiğim şey yumuşacık olmaları, onun dışında ben büyük aşk yaşayamadım maalesef bu fırçalarla, lakin günlük kullanımda yeterli olacağını düşünüyorum.

Ben bu fırçayı Rossmanndan 40 liraya aldım, fiyatını düşününce memnuniyet-memnuniyetsizlik seviyemin normal olduğunu düşünüyorum aslında.

Siz neler düşünüyorsunuz bu fırçalar hakkında, diğer setlerden önerecekleriniz var mı?

Sevgiler.
Paylaş

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.