İyi ki doğdum!! Gördün mü Bak 30 Oldum!


Bayanların yaşı sorulmaz/söylenmez gibi bir kavram olsa da bu konuyu komik buluyorum :) Sonuçta zaman ilerliyor hiç birşey durduğu yerde durmuyor..  İşte bende geçen bu zaman içinde 30. yaşımı yine sizlerle beraber kutluyorum :) Eskiden 30'lu yaş diyince gözümde büyütürdüm.. 30 olunca sanki hayatım değişecek daha sıkıcı bir hal alacak diyemi düşünüyordum yoksa yaşlılık korkusumu heryerimi sarıp sarmalıyordu henüz tam bilemesemde artık 30 'un korkutuğum kadar korkunç bir yaş olmadığını düşünmeye başladım..

Bu arada neden bilmiyorum ama doğumgünümde çok duygusal oluyorum.. İnsan sevildiğini böyle günlerde daha çok görüp hissedince karmakarışık bir ruh haline bürünüyor sanırım :)  Gelen her mesajın, her sözün ardından gözlerim dolu dolu oluyor.. Twitterdan, facebooktan ve buradan doğumgünümü kutlayan her arkadaşıma sonsuz teşekkür ederim..

 Dünde,bugünde ve yarında yanımda olan ailem, dostlarım, hayatımın bir parçası olan blogger arkadaşlarım/takipçilerim iyi ki varsınız.. Sizinle birlikte bu güzel yaşıda kutlayabildiğim için çok çok mutluyum..

Paylaş
, , ,

Melisa

    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.