Rimmel London Kate Moss 16

Herkese merhabalar.

Ben Rimmel London Kate Moss rujlarının sanırım büyük bir hayranıyım, elimde fuşya pembesi, kırmızı ve nude tonlarında ruju vardı ve önceki yazılarımda da belirttiğim üzere fiyatına göre gayet yüksek başarı gösteren rujlar ve Kate Moss bahar için yeni bir seri daha çıkarttı, ancak benim bulunduğum şehirdeki Watsonsa yeni geldi orası ayrı.

Bir kaç blogta ve Rimmelin kendi sitesinde gördüğüm 16 numaraya ilk anda aşık oldum desem yeridir, sanırım hayatımda gördüğüm en güzel pembe.

Bu rengi fotoğraf makinasıyla yakalamak çok zor inanın ama yine de fotoğraflar şöyle;






Şimdi görüşlerime gelirsek;

*Bu ruj tam bi hayal kırıklığı oldu bende, serinin diğer rujlarına sahip olduğumdan bunu da çok seveceğimi düşünmüştüm.

*Diğer rujlar çilekli sakız gibi kokarken bunun dayanamayacağım bir kokusu var, eskimiş ruj gibi kokuyor.

*Dudaklarda garip bir görüntü oluşturuyor, böyle dudaklarınız çatlakmışta üstüne ruj sürmüşsünüz ya da yemek yemişsiniz de dudağınızda azıcık ruj kalmış gibi.Ben bu sorunu üst üste kat kat sürerek önlemeye çalışıyorum.

*Bunların dışında kalıcılığına diyecek birşeyim yok.

Büyük umutlarla aldığım bu ruj bi fiyasko çıktı ama şu rengin güzelliğine baksanıza yaa, dayanamayıp sırf rengi için kullanmaya devam edeceğim gibi.

Kate Moss Spring (bahar) serisindeki diğer rujlar da böyle mi bilemiyorum ama şunu demem gerekir ki bu rujun ilk seriyle zerre benzerliği yok, almayı düşünenlere duyurulur.Fiyatı diğerleri gibi 13 lira ve sadece Watsonsda satılıyor.

Sevgiler.
Paylaş

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.