Alışveriş - Shopping.

Herkese merhabalar.

Bugün kendimi yine Gratiste buldum, tabi bu benim için resmen bi klasik, neyse ki bu sefer sadece ihtiyacım olan şeylere gitti elim, bakalım neler kapmışım;


Hello there! Today I found myself in Gratis again which is actually a classic for me, thank God, this time I only bought what I need, let's check out;



Bordoya olan aşkım her zaman büyüktür ee tabi üstüne kışta gelince dayanamazdım, aşağıda gördüğünüz bordo ojeleri aldım, ekstra olarak Essence'den bu tatlı pembemsi ojeyi ve Kalyonun Tırnak eti peelingini aldım bakalım umarım işe yarar.

I've always been in love with burgundy colors, now it's winter so I couldn't help myself and bought these burgundy nail polishes, I also bought a pinky nail polish from Essence and a peeling polish for nail care from Kalyon, we will see whether it works or not.



Uzun zamandır ısıya karşı koruyucu bir sprey arıyordum malum saçlarımı düzleştiriyorum ve yanmaktan boyamaktan kısacık kaldılar artık önlem almam gerekiyor, Schwarzkopfun bu ürününü deniyeceğim umarım işe yarar, fiyatı 10 liraydı.

 As I  straighten my hair regularly, I've been looking for a product for heat protection for a long time so I bought this one, hope it works.



Ve her zaman aldığım Flormar törpüm.

And the same nail file I always buy.




Islak mendillerim, üçünü 5 liraya aldım, çok iyi bir marka aramıyorum çünkü bu mendilleri makyaj temizlemede felan kullanmıyorum, makyaj malzemelerimi temizlemede benim için vazgeçilmezler ama.

And the wet tissues, I bought 3 of them to 5 liras, I don't look for a good brand as I don't use these tissues to clean my make up but they are indispensable for me to clean my make up products.



Siz en son neler aldınız?

So what have you bought lately?

Ciao!
Paylaş

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.