Essence Miami Collection - 01 Dates on Skate Allık

Herkese merhabalar:))

Bugün sizlere bulmak için baya baya çaba sarfettiğim ve sonunda Adana'da bulabildiğim Essence'n Miami Collection serisinden 01 Dates on Skate adlı allığı tanıtacağım.

Yabancı bloglarda görür görmez almak istediğim bir allıktı bu, malum güzel ülkemize her şey geç geliyor, bu allıkta her ne kadar yaza uygun bir seri olsa da , bizde daha yeni raflardaki yerini alabildi.

Ombre tarzdaki bu allık içinde 3 ayrı rengi bulunduruyor;

*Tam bir turuncumsu şeftali
*Pembe
*Ve doğal olarak ikisinin karışımı

Bu özelliği ile bir taşla iki kuş vuruyorsunuz aslında, 3 tane allık almak yerine bir allıkla yetinebilirsiniz, özellikle uygun fiyatlı allık arayan ve çok renkli allıklardan hoşlananlara öneririm.

Bakalım nasıl bir ürünmüş bu;




Şimdi gelelim görüşlerime;

-Renk olarak bu allığı epey sevdiğimi söylebilirim, pigmentasyonu gayet başarılı,bu yüzden kullanırken aman dikkat, yoksa bu canlı renklerle palyaçoya dönebilirsiniz:)

-Fiyatına göre -ki 9.5 lira bence oldukça başarılı, 9.5 liraya bu tarz allık yapan çok fazla marka yok biliyorsunuz ki.

-Tek sevmediğim yanı kalıcılığı oldu açıkcası, kullandıktan 3-4 saat sonra allığın suratımda belli belirsiz olduğunu fark ettim, yani gün içerisinde allığınızı tazelemeniz gerektiğinden, yanınızda taşımanız tavsiye edilir.


Elime özellikle swatchunu yaptım ki renkleri ayrı ayrı görebilesiniz, baksanıza renkler ne kadar canlı;



Ve bugünki makyajımda bu allığı kullandım, işte fotoğrafı;





Ürün 8 gr olmakla beraber kullanım süresi 12 ay, biliyorsunuz ki Gratislerde satılıyor Essenceler, bu fiyata göre bence başarılı sayılabilecek bir allık, meraklısına duyrulur:)
Paylaş

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.