Flormar CW21 Wild Collection Kırmızı Ruj - Flormar Red Lipstick

 Herkese merhabalar.

Bildiğiniz üzere Flormar Wild adlı bir koleksiyon sürdü piyasaya, hakkında konuşacağım ürün ise yine bu seriden kırmızı ruj.

Eğer blogumu düzenli olarak takip ediyorsanız, büyük ihtimal favori ruj rengimin kırmızı olduğunu bilirsiniz, kırmızının her tonuyla aşk yaşıyorum diyebilirim.

Bu ürün pembe alttonlu, eğer daha dişi ve keskin bir kırmızı arıyorsanız, bundan hoşlanmayacaksınız ama günlük kullanım için gayet uygun, eğer kırmızı tonları kullanmaktan korkanlardansanız bu ürünü kullanarak kendinizi alıştırmaya başlayabilirsiniz:)

Rujun yapısı harika, kremsi bir yapıda ve içinde hoşlandığım üzere hiç ışıltı yok, bu ürünle yumuşak, doğal bir görünüşü kolaylıkla elde edebilirsiniz.

Genel olarak bu ürünü beğendim ben, tabi ki şunu belirtmem gerek ki mavi alttonlu kırmızı rujları ayrı bir severim:) ama yine de hergün bu ruju kullanmaya devam ediyorum.

Fiyatı 18 lira.Böyle bir ruj arayışında olan herkese tavsiye ederim.

Sevgiler.











Hi there.

As you know Flormar has launched a new collection called Wild, so next product I will talk about is from this collection; red lipstick.

If you visit my blog regularly, you probably know that red lipsticks are my go to everyday color for my lips, so I'm in love with each tone of red.

This product  is pink undertoned, if you expect something more female and reddish, you probably won't like it but I believe for everyday uses, its okay, if you are scared of wearing red colors on your lips, you can start with this product:)

The formula is great, texture is smooth and creamy- no shimmer (which I like), by this product you can easily get soft, creamy natural looking.


Overall I liked this stuff but I should say I love blue undertone red lipsticks more than anything:) but I keep on applying this product everyday.

It's 9 dollars, I recommend everyone who's looking for such a product.
Paylaş

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.