RAEN'den Hediyelerimiz Varrr :)

Herkese merhabalar RAEN işbirliğinde bir çekiliş yapıyoruz, bir şanslı izleyicimize aşağıda göreceğiniz sabunları ve lifi vereceğiz.

Pekala Raen nedir?

Hakkımızda, RAEN
Raen'in anlamı
2005 yılında İstanbul'da kurulan RAEN, bitkisel kişisel bakım ürünleri üreten kalite ve özen odaklı %100 yerli butik bir firmadır.

RAEN ana fikrini isminden almaktadır. Eski Latince'de "oran ve miktarını belirtmek" anlamına gelen RAEN firmamızın temel ilkesidir. RAEN’de dikkat ettiğimiz temel nokta cilt bakımı için ürünlerde en ideal oranlara tamamen doğal içeriklerle ulaşmaktır.
Zengin floradan gelen özler
Ayrıca dünyanın en zengin flora coğrafyasına sahip ülkemizin bu özelliğini tüm ürünlerimize yansıtıyor, ürün malzemelerimizin büyük bir kısmını yurt içinden temin etmeye özen gösteriyoruz. RAEN'i hayata geçirdiğimiz ilk günden bu yana, ürün çeşitliliğimizi bilimsel kaynaklar yardımıyla genişletiyor ve müşterilerimize uluslararası kalitede ürünler sunuyoruz.

Ürün çeşitliliği
RAEN'de amacımız bitki ve meyvelerin özelliklerinden faydalanarak güvenle kullanabileceğiniz cilt bakım ürünleri tasarlamaktır. Yeni ürün fikirleri için denemelerimiz her zaman olduğu gibi devam etmektedir.

Kozmetik ürünleri tercih etmeyen ve özgün ürünler arayanlar için alternatif bir marka olan RAEN, perakende ve toptan satışlarını İstanbul-Maçka'daki merkez ofis/dükkanından yapmaktadır.

RAENin kendi sitesi için; http://www.raen.com.tr/index.php?m1=urunler

 Bu çekilişe katılmak için tek şart blogum izleyicisi olmanız (blogunuz yoksa twitter ve google hesabınızla da izleyebilirsiniz) İzleyici olmayanlar maalesef çekilişe katılamayacak. Ayrıca çekilişi sosyal medyada paylaşanlar ek haklar kazanacaktır.Yorum atarken linkleri ve blogumu izlediğiniz adınızı eklemeyi unutmayınız.

Sizi Raen sayfasına ve 7-24 makyajın sayfasına bekliyoruz;

https://www.facebook.com/pages/Yediyirmid%C3%B6rt-Makyaj/180301895438864?ref=ts&fref=ts

https://www.facebook.com/pages/RAEN-Bitkisel/254910581190953?ref=hl


Şimdi gelelim neler kazanacağınıza;
Hediyemiz; 2 adet portakal sabun ve 1 adet greyfurt sabun ve 1 adet mini lif :)

Greyfurt sabunu.


Portakal sabunu.


Not: Kargo ücreti hediyeyi kazanana ait olacaktır.


Eğer sizde bu doğal sabunları kazanmak istiyorsanız ne duruyorsunuz, hadi çekilişe:)

Çekiliş 06.11.2012 tarihinde başlayıp 13.11.2012 tarihinde sonuçlanacaktır.

Sevgiler.
Paylaş

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.