2012 FAVORİLERİ

Herkese merhabalar! mimler bitmek tükenmiyor ve sırada 2012'nin favori ürünleri mimi var hemen başlıyorum:)



The Balm - Balm Shelter; The Balmla bu yıl tanıştım iyi ki de tanışmışım, uygun fiyata kaliteli ürünler sunuyor çünkü bize, Balm Shelter ise yaz günleri hafif yapısıyla en büyük kurtarıcım oldu.

Jasmine Water BB Cream; Biliyorsunuz ki bu yıl resmen bir bb cream furyası döndü etrafta, bende bir çoğunu deneme fırsatı buldum aralarında en çok beğendim Watsonslarda satılan Pure Beauty'nin bu bb creami oldu.

Nudetude palet; Bence makyaja yeni başlamış ya da hergün düzenli makyaj yapan her kesime hitap eden bir ürün ve oldukça uygun fiyatlı, hele ki indirimlerde alırsanız! benim gibi nude tonlar aşığıysanız almadıysanız hemen kapın.

Chanel Allure Velvet - La Ravisante; Bana kırmızı tonları dışındaki renkleri de sevdiren ruj!

La Prairie fondöten pudralar; açık olan Beige Dore koyu olan ise Natural Beige tonlarında, şuana kadar gördüğüm en güzel pudra! cildiniz cidden ışıl ışıl gözüküyor koyu olanı kontür amaçlı diğerini genel uygulamada kullanıyorum.

Chanel Inimitable Maskara; Çok diyecek bir şey yok, iyi ki almışım dediklerimden.

La Prairie kapatıcı; bu yıl kullandığım üç kapatıcıdan biriydi ( diğerleri Loreal ve Rimmel London) ve şüphesiz ki aralarında en iyisi olan da buydu, refill özellikte olan bir kapatıcı bu, ben ikinci tüpe geçtim bile.


Loreal Touche Magique kapatıcı; tabi ki bir La Praire ya da Chanel değil ama bence gayet başarılı! orta kapatıcılık ve aydınlık göz altları istiyorsanız tam sizlik.

The Balm- Bahama Mama bronzer; evet yılın beni şaşırtan ürünlerinden! sıfır ışıltı, sıfır parıltı ve muhteşem belirgin hatlar için her gün elimin gittiği bronzer!

Essence Breaking Dawn shimmer powder- İtiraf etmem gerekir ki beni en çok şaşırtan bu pudra oldu, suratınızda glowy bir bitiş için pudra olarak kullanabileceğiniz gibi The Balm Mary Lou'ya da dupe olarak rahatlıkla gösterilebilir.

Kirpik kıvırıcı; Küçükken ne çok kullanırdım, üniversite yıllarında ise unutmuş gitmişim, bu yıl yeniden kavuştuk, kirpiklerimi kıvırmadan maskara sürdüğümde kendimi sönük hissediyorum.

Bourjois 90 Blanc Diaphane - günlük kullanım için gayet uygun parlak beyaz bir far, elim hep buna gitti.

Chanel Reflex allık; O kadar beğendim ki kullanmaya kıyamıyorum güncellenen wishlistime 2 Chanel allığı daha girdi, hayırlı olsun!


Benim 2012 favorilerim bunlardı en azından bu kadar sayıya indirgeyebildim, herkes mimlenmiş gibi hala yapmayan varsa ben de sizleri mimliyorum, sizin favorileriniz neler?

Sevgiler.


Paylaş

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.