Coco Eau de Parfum Chanel

Herkese merhabalar!

Bu ayın benim içinde süprizi olan Coco adlı parfümü sizlere tanıtacağım, aklımda parfüm almak bile yokken yine Chanel'e yenik düştüm evet.

Coco oryantal ve baharatlı bir koku, içerik olarak üst notalar ( kokular) da nar çiçeği, mandalina portakal, yasemin ve gül kokularını içerirken orta notalarında mimoza ve bir çok çiçeği barındırıyor temel olarak kehribar, sandal kokuları ve vanilyanın karışımı.Kokuyu bulan Jacques Polge ve ilk kez 1984te piyasaya sürülmüş.

Benim görüşüme göre ise bu koku asla yazın kullanılabilecek bir koku değil, gayet iddaalı bir kokusu var, kesinlikle herkesin kullanabileceğini seveceğini düşünmüyorum, mutlaka önceden deneyip teninizde bir müddet kaldıktan sonra karar vermenizi tavsiye ederim.

Peki kokuyu nasıl tanımlayalım diyorsunanız ben bu parfümü yine Chanel'in No:5 ve Chance parfümlerinin karışımı diye adlandırıyorum, bana göre No:5'n o iddaasını hissettiriyor ama onun kadar asla ağır değil Chance'nda kesinlikle naifliği var.Tasarım olarak ise yine Chanel'in o sade ama yine aynı şekilde klasik şıklığını taşıyor:)

Aklımda hiç yokken aldığım bu parfümü iyi ki almışım diyorum şuanda önemli olan da bu değil mi zaten?

Sizin favori Chanel parfümünüz nedir? Önerileriniz var mı?





Paylaş

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.