The Balm - Balm Jovi Palette

Günün 2. yazısından herkese merhabalar, konumuz Balm jovi paleti, tabiki bir çok blogta gördünüz ama bende bu palet hakkındaki görüşlerimi bildirmek istedim.

The Balmın bu paleti piyasaya sürdüğünü gördüğüm ilk andan itibaren hiç bir kararsızlık hissetmeden alacağımı biliyordum ve yüzde ellilik indirimle de aldım, iyi ki de almışım.

Bu palet 12 adet birbirinden güzel ve gerekli renkli farları içermekte ki bu renkler bence her tene uygun.Ayrıca Mary lou aydınlatıcı ve Frat boy allığı da kapsıyor, en başta bu allık ve aydınlatıcıyı başka ürünler sanmıştım çünkü başka isimlerle adlandırılıyordu, fakat görür görmez bunların zaten bende çoktan olan ürünler olduğunu anladım ama bu paleti almamı bu bile engelleyemedi:) Bu paletle ayrıca iki rujada sahip oluyorsunuz biri Milly diğeri ise Vanilly kutuda yazmasa da ben Vanillynin yine Balmın diğer bir ruju olan Mia Moore olduğunu düşünüyorum.Bu rujları ayrıca allık olarakta kullanabilirsiniz.


Farların pigmentasyonu bir şahane, gözünüze baz uygulamasanız bile tüm gün gözünüzde öylece kalıyor, yapısı gayet güzel, yani bu palet her güzel sözü hakediyor bence.


Bu paletin indirimsiz fiyatı 60 lira ben indirimle 30a aldım ama inanıyorum ki böylesi bir palete 60 lira da verilir.

Herkese rahatlıkla tavsiye ederim çünkü bu palet herşeyi içeriğinde barındırıyor; farlar, rujlar ayrıca allık ve aydınlatıcı.Bundan daha güzel bir palet henüz görmedim.

Sevgiler.






Hi there! So today I will write about famous Balm jovi palette! You've seen this palette in many blogs but I'd like to comment on it, too.

From the first moment I've seen The Balm launched this palette I know I would buy it without hesitation, so with the %50 percentage sale, I bought it and I'm glad I did.

The palette includes 12 eyeshadows which are very lovely and useful colors by the way, I believe this colors look good on every skin tone.Also it includes Mary lou highlighter and Frat boy blush, at first I thought blush and highlighters are something different as they are named with different names but as soon as I saw the palette I understood I had these products already, anyway this didn't change my mind and I bought!With this palette you also get 2 lipsticks, Milly and Vanilly, you can use these lip colors as a blush too, although it doesn't write on the palette I believe Vanilly is again same with Mia Moore red lipstick.

The pigmentation is marvellous, it stays on your eyes all the day without any base under the eyeshadows, texture is okay again, I think this palette deserves every nice words.

This palette is 30 dollars, I bought it 15 dollars with the sale but I believe it's okay to pay 30 dollars. such a palette

I recommend it everyone bec this palette includes everything in it; eyeshadows, lipsticks and also blush and highlighter, I haven't seen better than this one yet.


xx
Paylaş

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.