Loreal Studio Secrets Hd Fondöten

Herkese merhabalar, artık ürün tanıtımı yapmanın vakti geldi diye düşünüyorum.
Bugünki konumuz Loreal Studio Secrets Hd Fondöten, bu fondöten bildiğim kadarıyla Türkiye'de satılmıyor.

Adını Hd olması yine fotoğraflarda başarılı çıkmanızla alakalı, yani en azından markanın iddaası bu.
Şimdi gelelim benim görüşlerime;

* Hafif bir yapısı var, kapatıcılığı çok yüksek değil ama 2 kat uygulayarak ortaya yakın bir kapatıcılık elde edebilirsiniz.

*Görüntü olarak ilk gördüğünüzde çok güzel olsa da bence bazı eksiklikleri var; mesela ilk açışımda paketini markasıyla birlikte çıkıyor jelatini Loreal'e göre pek kalitesiz bir durum bence, ikinci olan şeyse göreceğiniz üzere bu pompalı bir ürün kendiliğinden fırçası var, bu pompa bazen aksaklık çıkarıyor ve ürünü dışarıya çıkarmıyor, fırçasını normal buluyorum açıkcası, orta derecede başarılı ama üzerinden gitmeniz lazım cildinizin yoksa fırça iz bırakabiliyor.Bir diğer hoşlanmadığım yanıysa ne kadar ürününüz kaldığını asla göremeyecek olmanız.

*Olumsuz yanları yukarda saydığım gibi, gelelim diğer özelliklerine, glowy, dewy bir bitiş veriyor evet orası kesin fakat 3-4 saat sonra o görüntü gittikçe azalıyor.

*Yabancı bloglarda yağlı ciltlerde parlama ve kusma yaptığını okudum, benim cildim yağlı olmadığından böyle bir sorunla karşılaşmadım açıkcası.

*Gelelim fotoğraflara; gerçekten sağlıklı bir surat görüntüsünü size veriyor ve fotoğraflarda flaş patlarken suratınızda maske varmış etkisi bırakmıyor.

Yurt dışında fiyatı 17 euroymuş, çokta ucuz değil yani, bir de bu ürün Türkiye'ye gelirse fiyatını tahmin bile edemiyorum.

5 üzerinden 3 verirdim ben bu fondötene.

Sevgiler.





Paylaş

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.