Essence Twilight Collection / Renesmee Red Blush

Herkese merhabalar!

Bugün sizlere aldığım bir günden beri aşk yaşadığım ve en çok elimin gittiği allık olan Essence'n Twilight serisinden çıkan Renesmee Red'den bahsedeceğim.




İlk gördüğüm anda kırmızı allık nasıl olur ki diye korkmuştum ama makyajda cesur bir insan olduğumdan korkuma rağmen hemen almıştım, şimdi diyorum ki; iyi ki!



Kırmızı gözükmesi sizi korkutmasın, fırçanızı bir kere değirip eşit bir şekilde dağıttığınız zaman oldukça doğal ama bir o kadar da güçlü yanaklara sahip oluyorsunuz.

Ben bu rengi şöyle tanımlıyorum, hani kışın ayazdan buz kesersiniz ve yanaklarınız kızarır ya, heh işte tam olarak o renk:)


Kalıcılık olarak ise Essence'n sevdiğim ürünlerinden oldu açıkcası, bir sorun yaşamadım sabah sürüyorum akşama kadar hiç bir sorun çıkartmıyor bana, 10 liralık fiyatıyla gayet iyi bir performans sergiliyor.



Bazı yerlerde hala bu seriden var, olurda ulaşabilirseniz bence asla kaçırmayın alın!

Bir çok günün makyajında kullandığım gibi bu allığı en son yazımda da kullanmıştım, ciltte nasıl durduğunu görmek için şuraya tık tık

Kırmızı tonlu allıklara aşık olduğumun kanıtıdır sanırım bu allık, istediğim bu tonlardaki diğer allıklara bakacak olursakta;

Nyx blush in RED



Mac Frankly Scarlet


Nars Exhibit A  ( her ne kadar bana koyu bir turuncu gibi olma ihtimali gözükse de netteki swatchlarında ve tanımlarında reddish yazıyor)




Ve Illamasqua cream blush brazen

(Üstteki görseller, google images'dan alınmıştır, bana ait değildir)

Siz bu tonlarda allıkları seviyor musunuz? önerileriniz var mı başka, sanırım ben aşığım bu tonlara:)

Şahane bir gününüz olsun, sevgiler!
Paylaş

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.