Golden Rose Dosyası #1

Herkese merhabalar! günün makyajı yazısıyla karşınızdayım şimdiden uyarayım bu çok ürünlü, çok fotoğraflı bir yazı olacak!

Biliyorsunuz ki Golden Rose'dan çok cömert bir kutu aldım, eee doğal olarak yavaş yavaş artık kullanıp yorumlamam lazım, bugün ki makyajımı Golden Rose ürünleriyle yaptım.

Şimdi direk makyaja bakalım daha sonra tek tek ürünleri anlatacağım:)

Öncelikle şu ürünleri kullandım;




Hemen cilt makyajından başlayalım;




Golden Rose fondöten; benim gibi orta kapatıcılığa ihyiyacı olanlar için bence uygun bir ürün, satin bir bitişi var ne mat ne çok glowy orta yol bulunmuş, bence başarılı, günün sonunda akmamış, cildim kusmamıştı.


Gözler;

Wet dry eyeshadow 04 ( ıslak kuru far); En sevdiğim ürün bu oldu desem yeridir, tonlar tek kelimeyle şahane! baked yapıda dörtlü far paleti bu, şuan aynaya bakıyorum saat 10da yaptığım makyaj akşam 7 buçukta hala gözümde, sanırım kalıcılık açısından diyecek pek birşey yok, belirtmem gerekir ki gözümde Benefit Stay Don't Stray far bazı var.

Bu ürünün diğer güzel bir yanı hem ıslak hem kuru kullanılabilmesi, en yakın zamanda ıslak olarakta deneyeceğim.Tek kötü yanı çoğu baked yapıda olan farlar gibi tozutması.



Gözlerimde duruşu;



Swatchu;



Extreme sparkle eyeliner; işte buna bayıldım! simlerin rengi şahane ben bugün direk uyguladım ama renk verme açısından zorladı beni, bir daha ki sefere siyah eyeliner üzerine uygulayacağım, çok şaşırdım lakin simler uçmuyor olduğu gibi gözde duruyor:)



Sexy Black maskara; Fırçasını görür görmez bayıldım! kirpiklerimde nasıl işe yaradığını zaten fotoğraflarımdan anlayabilirsiniz, gün boyunca akma yapmadı, buarada dizayn olarak bayıldım gerçekten seksi olmuş.



Terracota Stardust Allık; Terracota allıkları çok seviyorum ben, bu allığın tonunu da pek sevdim, ister 2 ton olarak kullanabilirsiniz ister karıştırarak, ben bugün ki makyajımda karıştırarak kullandım, rengi, pigmentasyonu cidden şahane, gün içinde tazeleme ihtiyacı duyabilirsiniz.




Vee gelelim dudaklara; kırmızı bordo dışındaki rujlara heves salan blog yazarınıza hızır gibi yetişti bu rujlar;


Lipstick 115; soğuk tonlu pembe nude karışımı bir renk herkese yakışacağını düşünüyorum



Ultra Diamonds Volume Lipgloss; lipgloss kullanma alışkanlığım yoktur lakin kullandığım rujla uyumunu sevdim ben bu ürünün, en güzeli yapış yapış olmaması benim için önemli olanda bu.




Bundan sonra böyle sık sık yazılar görüp sıkılmayın diye bir yazıda birden çok ürün tanıtmak daha mantıklı diye düşündüm, merak ettiğiniz ayrı ayrı ürünler varsa üzerine yazabilirim, söylemekten çekinmeyin.

Siz hiç kullandınız mı Golden Rose ürünleri? ben ilk kez tanıştım.
Sevgiler.




Ürünleri ve fiyatlarını merak edenler için temin edebileceğiniz site;  http://www.goldenrosestore.com.tr/


Ürünler Golden Rose tarafından gönderilmiş olup, yorumlar tamamen kendi görüşlerimi içermektedir. Teşekkürler G.R.
Paylaş

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.