Nasıl Yapılır; Kaş Doldurma

Herkese merhabalar! geçen hafta severek takip ettiğim blogger arkadaşım olan İlke'nin bloguna konuk yazar olmuştum ve şu  yazıyı yazmıştım, yazıyı şimdi sizinle de paylaşma vakti geldi, umarım severek okursunuz.





Kaşlarınızı alın;
Ben kaşlarımı 2 yıldır dolduruyorum, kaşlarınızı dolduracaksınız ilk adım olarak tüylerinizden arının, kaş doldurma yöntemi onları odağa çekeceğinden eğer ki tüyleriniz çıkık bir haldeyse, istenmeyen bir sonuca götürüp güzellikten çok çıkan kaşlarınızı merkeze alabilir.

Kaşlarınızı kesin;(Gerekli ise)
Kaşlarınızı aldıktan sonra gerekli ise kesinlikle kaşlarınızı kesin.Kaşlarınızı kestikten sonra doldurma işlemine geçebilirsiniz, bu işlem için bir çok ürün kullanabilirsiniz, ben kaş farlarını tercih ediyorum.

Kaşlarınızı neyle dolduracağınıza karar verin;
Kaşlarınızı dolduracağınız ürünü seçtikten sonra ilk önce karar vermeniz gereken şey şu, nasıl kaşlar istiyorsunuz? Doğal mı, ince ise kalınlaştırmak amaçlı mı yoksa sadece biraz belirginlik vermek mi, yani uygulayacağınız yöntem kesinlikle sizin isteğinize kalmış.

Ben şahsen kopkoyu ve kalın kaşları seven bir insan olduğumdan far kullanıyorum bunun için size önerebileceğim en iyi ürün bence Essence’n kaş kiti buna alternatif olarak Flormarın kaş farını da kullabilirsiniz elbette ya da kaş kitlerine ulaşma imkanım mı yok diyorsunuz o zaman mat tonlu her hangi bir kahve far işinizi görecektir.

Kaş farlarına alternatif olarak kaş kalemleri de var özellikle methini duyduğum Mac’in kaş kalemini ben de merak ediyorum, kaşlarınızda çok fazla sorun yoksa ve hafif ve doğal bir görüntü elde etmek istiyorsanız, boşluklarınızı kalemle doldurmak daha kolay olacağı gibi hafifçe kalemle kaşınızın üzerinden geçmekte onları belirginleştirecektir.

Benim tavsiyem eğer ilk defa kaşlarınızı dolduracaksanız yavaş yavaş, hafif adımlarla bu olaya başlamanız yoksa istenmedik bir sonuçla karşılaşabilirsiniz:)


Ve benim kaş doldurmalarım sonucunda birkaç görüntü;



Fotoğrafta gördüğünüz üzere ben o gün ki ruh halime, makyajıma ve hatta saç rengime bile kaşımı boyadığım ürünlerin rengini koyulaştırıp açabiliyorum, yani seçim tamamen size kalmış.

Umarım işinize yarayan bir yazı olmuştur, sevgiler!
Paylaş

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.