The Balm Shady Lady Vol3

Herkese merhabalar.Bugün sizlere The Balm'ın bir başka paleti olan Shady Lady Volume 3 paletinden bahsedeceğim, bu paleti bana Pekbilmişim yolladı, öpüyorum onu burdan.


Paletin dizaynı diğer paletlerdeki olduğu gibi gayet şık hele ki leopar desenlerine benim gibi hastaysanız çok seveceksinizdir.





Palette 9 adet renk bulunmakta, hepsi güzel renkler ama şunu söylemeliyim ki bu paletteki farların yapıları diğer palettekilerden çok çok farklı, fotoğraftanda göreceğiniz üzere bu farlarda bazılarında resmen çok iri iri simler var... diğer farlarında simden ziyade sedefli sheer yapıyı görürken ilk bu palette böyle birşeyle karşılaştım, uygulama olarak diğerlerinden daha zor bu yönü itibariyle... benim göz kapaklarım yağlı olmamasına rağmen mutlaka far bazı kullanıyorum altından çünkü simli yapıdan oluştuğu için göz kapağında tamamen durmuyor.Renklere bakacak olursak;


Paletteki renklerin gece ve özel günler makyajları için oldukça uygun olduğunu düşünüyorum özellikle alttaki son üç renk içerdikleri parıltılar sayesinde gözlerinizi tamamen ortaya çıkarıyor.
Swatchlarına bakacak olursak;
İlk beş far;


Ve kalan 4 far;



Günlük kullanımda zorlayabilir bu ürün sizi, günlük kullanım için Nudetude ve Balmjovi paletinin daha kullanışlı, abartısız olduğunu düşünüyorum ben şahsen, lakin hiç bu yapıda farım yoktu benim için cidden iyi oldu.

İndirimsiz fiyatı sanırım 60 lira, böyle bir ürün arayışında olanlara öneririm.
Paylaş

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.