Essence Stay All Day Krem Far For Fairies

Merhabalar!

Sırada büyük umutlarla aldığım Essence'n For Fairies adlı krem farı var.

Krem far olayında Maybelline'n başarısını görüp diğer renklerini de alma kararı vermiştim lakin verdiğim karardaki renkler Türkiye'ye hiç gelmedi maalesef, o farlar arasında beyazı ve bu Essence'nkine benzeyen rose gold renkli olanı vardı.... Bende umudu Maybelline'den kesince Essence'n bu farını aldım çünkü ben tek kelimeyle bu renge has-ta-yım!

 

İlk kullanımda yapısı yukardaki gibi duruyordu lakin ikinci kullanımda bir baktım ki yapısı tamamen sakızlaşmış, yani esnemiş büzüşmüş garip bir hale bürünmüş.

Renk olarak hala şahane olduğunu düşünüyorum, ayrıca makyajda göz için gayette güzel bir baz, herkese uyacak tonda bir far yani.


Fotoğrafta çok net rengi çıkmamış onun için bu farla yaptığım bir göz makyajını ekleyeceğim aşağıya.

Kalıcılıkta bir sorun yaşamadım ya da birikme felan yapmadı, yani tek sevmediğim yanı yapısının abidik gubidik bir hale dönüşmüş olması, ha başka renklerde krem far arıyorsanız kesinlikle Maybelline alın çünkü bu ürüne on basar.


Bendeki üründe mi sadece böyle bir sorun yaşandı yoksa genelinde mi var bilmiyorum, bir arkadaşım bana bunun morunu da hediye etmişti onu da deneyip, sanırım fikir sahibi olabilirim:)


Sevgiler!
Paylaş

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.