İlk Konuk Yazarım Mumbles on Makeup sizin için yazdı; Real Techniques Blush Brush



 Merhaba merhaba! İlk konuk yazarım http://mumblesonmakeup.blogspot.com/ ın yazarı olan Hande, kendisi yeni bir blog olmasına rağmen çok kaliteli yazılarını bizimle paylaşmaya devam ediyor her gün:) Siz hala onu izlemeye almadıysanız bloguna bakmanızı tavsiye ederim! Ben çok konuşmayayım sizi onun yazısıyla bırakayım:)


Bugün Aysel yerine ben varım, umarım kendisinin yokluğunu aratmayan bir yazı olur sizler için :)
Real Techniques furyasına ben de kapılıp Blush Brush’ı edindim, alalı çok olmadı, ilk izlenimlerimi sizinle paylaşmak istedim.




Real Techniques’in sanıyorum ki en büyük fırçası Blush Brush. Diğer birçok fırçası gibi bu da birden fazla amaç için kullanılabiliyor; allık, bronzer ve pudra sürmek için çok ideal bir fırça. Duo fibre denen iki renkli kıllardan oluşuyor. Marka tamamen cruelty free, yani yapımında hiçbir hayvana zarar verilmemiş, haliyle fırçanın kılları da sentetik, “ultra plush taklon” diye geçiyor adı. Kıllar çok yumuşak, bütün gün yüzünüzde gezdiresiniz geliyor fırçayı. Kılların sıklığı orta derecede, ne çok seyrek ne de çok sık; allık ve bronzer sürmek için çok ideal, krem ürünler sürmek içinse pek uygun değil bu yüzden. Ben bu fırçayı koyu renk allıklarımı ve toz pudramı sürerken kullandım, bronzer sürmek için de kullanıldığını birçok yerde okudum. Açık renk ya da “sheer” diye tabir edilen az renk veren allıklarla bu fırçaya nazaran daha sık kıllı bir fırça kullanılmasını tavsiye ederim.




Bu süre içinde iki kez yıkadım fırçayı, tüy dökme ya da şeklinde bozulma olmadı ama bununla ilgili kesin bir yorum yapabilmek için biraz erken.
Bu benim Real Techniques markasıyla tanışma fırçam oldu, yeni hedeflerim göz makyajı fırçalarından oluşan Starter Kit ve yüz makyajı fırçalarından oluşan Core Collection.




Hande'ye beni kırmayıp konuk yazarım olduğu için teşekkür ediyor, sevgilerimi yolluyorum:)
Paylaş

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.