Pastel Spring Blush 10

Merhaba geçenlerde Pastel'den bir paket aldım içerisinde bir adet allık, pudra ve bir kaç parfüm testerı bulunuyordu, öncelikle unutulmadığım için teşekkür ederim.

Bir allık delisi olarak hemen ertesi gün kullanmaya başladım:) başlarda en çok turuncusunu istemiştim ama bu tonda da pembe bir allığım yokmuş aslında.




Dış görünüm olarak ilk gördüğüm andan itibaren Tarte'nin allıklarına benzettiğimi söylemeliyim, hiç Tarte allık kullanmadığım için en ince ayrıntıları ya da kalıcılıkları açısından tabi ki yorum yapamayacağım ama dizayn olarak sevdiğim allıklar orası kesin.





Şansıma çıkan 10 numara adından da belli olacağı üzere cidden bahara yakışır bir ton, öyle pembe durduğuna bakmayın çünkü bana göre içinde mercan tonları bulunan bir pembe bu ki bu onu daha güzel yapıyor.



Yapı olarak kadife gibi yumuşacık, yanakta resmen çok kolay uygulanıyor ve diğer beğendiğim özellik ise 5 gr olması, allık denen şey bitmiyor bence tüm allıkları miktarı bu kadar az olmalı.

Kalıcılık açısından beğendim 4-5 saat rahat götürdü.


Tozutma problemi yaşadım açıkcası ama hep duo fibre fırçayla uyguladım, diğer fırçalarla uygulandığında tozutuyor mu bilemiyorum açıkcası...

Şimdi gelelim beni üzen tek yanına, o çok fazla olan kokusu... normalde bir ürünün kokusu beni rahatsız etmez ama bu allığın kokusu bana çok yoğun geldi, çirkin bir koku değil asla hatta parfümsü, çoğu kişinin bunu sorun etmeyeceğine eminim, hoş bir allık canavarı olduğum için benim kullanmamı da etkilemedi açıkcası..




Fiyatı on lira ve sınırlı üretim, koleksiyonculara öneririm, turuncusunu bulursam alabilirim o denli takıntılıyım allıklara yani.

Sevgiler!

Görüşlerim tamamen tarafsızca yazılmış olup, kendi yorumlarımı içermektedir.Deneme amaçlı yollanan bu ürünler için Pastel Cosmetics'e teşekkür ederim.
Paylaş

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.