Flormar Yeni Koleksiyon : Lights of Flower! / Benim Yorumlarım ve Ürünlerle Makyajım.

Merhaba merhaba merhaba! :)

Flormar bu yaza da bomba gibi girdi ve 2 tane yeni koleksiyon çıkardı, bunlarda biri de yaza tamamen uyan Lights of Flower koleksiyonu oldu, koleksiyon rengarenk, çeşitlilik oldukça fazla, fardan tutunda, rujlara, glosslara ve hatta yaza uygun olduğu için bb kreme kadar.

Bazı bloggerlar olarak bu yeni koleksiyonla tanışma şansımız oldu, şimdi gelelim benim tanıştığım ürünler hakkındaki görüşlerim ve bu ürünlerle yaptığım makyajıma;



İlk ürünümüz bir bb krem, matlaştırıcı etkisi bulunuyor,normalde cildim kuru olmasına rağmen yanlış bakım ürünlerinden mağdur olup burnumda parlama hissediyorum son günlerde, yani yarı karma ciltliyim desem yeridir şu sıralar... bu bb kremde en sevdiğim yan şu oldu; Kore bb kremlerine benziyor! evet evet yanlış duymadınız, yapısı cidden onlar gibi, normalde diğer markaların çıkardığı bb kremler renkli nemlendirici kıvamındayken bu bb krem cidden olmuş, matlaştırıcı etkisi kesinlikle var, yine de yağlı bir ciltte ne kadar başarılı olur tabi ki bilemem... spf 15 içeriyor, bana biraz pembe alttonlu gibi geldi, kapatıcılık ilk katta az ikinci katta ortaya ulaştım ben, işin garip yanı günlerdir fondöteni kusan cildim bu bb kremi kusmadı, cidden şaşırttı beni, çok fazla bb krem insanı değilimdir ama bu özelliği sayesinde kullanmaya devam edeceğimi düşünüyorum, ürün 5-6 saat yüzümde kaldı, hala duruyordu, kullandığım pudranın da katkısı vardır elbet.Ayrıca ürün 40 ml, epey müddet götürür yani sizi.

/Yazıya gelen edit/  Kore bb kremleri derken sadece Holika Holika ve Skin79 denedim, hiç Missha kullanmadım onun kapatıcılığı çok fazlaymış sanırım, yazıdaki benzetme tamamen kendi kullandıklarımı baz olarak yapılmıştır/







Gelelim farımıza; Lf23 bakıra çalan bir altın sarısı ve olağanüstü derecede pigmentli! aşağıdaki fotoğrafta göreceksiniz zaten, ayrıca bu ürünlerle yaptığım makyajda da far bazı kullanmadım, hafif tozutma sorunu var ama uygularken kirpik altına dökülme yapmadı, o kadar pigmentli ki diğer renkleri de merak etmedim değil!



Pigmentasyonuna bakınız lütfen;





Sıradaki ürün ise lf36 numaralı ruj; tasarım olarak gerçekten alışagelmişin dışında, bence bu güzel bir şey ve oldukça eğlenceli, bu ruj neona çalan bir çingene pembesi ve mis gibi kokuyor, hafif kremsi yapıda lakin dudakta yarı mat duruyor.Kalıcılık olarak ise bişe yediğinizde etkisi azalıyor ama dudağınızı peçeteyle silseniz bile dudaklarınız pespembe kalıyor, doğal bir görüntü çıkıyor.






Son ürünümüz ise bir lipgloss lf42, ben lipgloss insanı kesinlikle değilim öncelikle bunu belirtmem gerek ama dudaklarımda denedim, yapı olarak çok hafif değil Rimmel London Apocalips'in Nude Eclipse rengini andırıyor hatta yani renk veriyor dudaklarınıza, lakin iyi ki şansıma bu renk çıkmış diyorum, çünkü bir tek 60lar tarzı makyajlarda nude tonlu lipgloss kullanıyorum, bu açıdan iyi olmuş, dudağa yapış yapış bir his verdiğini hissetmedim ben,kalıcılık olarak ise, hangi lipgloss dudaklarda saatlerce duruyor ki zaten?





Ve bu ürünlerle yaptığım makyajım;



Sonuç olarak Flormar artık cidden şahane işler yapıyor, ürün özeti geçmem istenirse;

-Bb krem aşıkları almak istemiyorlarsa bile kesinlikle bir denesinler çünkü yapısı şa-ha-ne.

-Canlı tonlarda ruj sevenlere biçilmiş kaftan bu renkler.

-Ben en çok farı beğendim desem yeridir, benim gibi pigmentasyonla kafayı bozmuşlarda, farlara göz atsın:)


*Ürünler en başında belirttiğim üzere Flormar tarafından deneyimlemem için gönderilmiştir, ürünler hakkındaki artısıyla-eksisiyle yorumlarım tamamen objektiftir, beni de unutmadıkları için Flormar'a tekrardan teşekkürler!
Paylaş

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.