Givenchy - Ange ou Demon ''le secret''

Merhabalar.


Sanırım tamamen parfüm aşığı olduğumu artık herkes anlamıştır bu yüzden bana genelde aile üyelerim parfüm hediye alırlar, en son hediyem de bu şık ötesi parfümdü.

Givenchy'nin parfümlerini oldum olası sevmişimdir, bu parfümü de koklar koklamaz a-şık ol-dum!


Kokuları çok güzel anlarım ama açıklamakta çokta yeterli değilim açıkcası onun için sizlerle Sevil'in sitesinden aldığım açıklamayı  paylaşacağım, bakalım bu nasıl bir kokuymuş?

'' Givenchy en yeni bayan parfümü. Sonsuz çekiciliğin gizemi… Sadece “o” biliyor. Bugün, ışıkların altında, onun kişiliğini tüm samimiyetiyle ama aynı zamanda büyüleyiciliğiyle keşfetmekteyiz. Gizemli bir çekicilik. Melek bir yüz, şeytani bakışlar. Yeşil çay, İtalyan Kış Limonu, Şakayık, Yasemin, Nilüfer, Paçuli, Sarı Odun, Beyaz Misk''



Evet gördüğünüz üzere içerik tamamen bitkisel en azından temel kokular tepe noktası öyle, zaten oldum olası fresh olan çiçek kokularını sevmiştim şu sıralar vanilya kokularıyla aşk yaşamaya başladığımı düşünürsekte bu inanın ki tam bir karışım, içerisindeki bitkiler size fresh kokuyu verirken, sarı odun ve beyaz misk kokuyu ağırlaştırıyor, ağır demekle asilleştiriyor demek istedim:)


Ambalaj olarak çok söze gerek var mı? Bence yok, konsept hem melek hem şeytan üzerine yapılmış:) zaten parfümün adı da Ange ou Demon yani melek ya da şeytan.


Dışındaki meleği andıran bu tüylere aşık oldum! :) bileklik olarak kullanabiliyorsunuz lakin ben kıyamayacağım, buarada bu ek olarak gelen obje maalesef sınırlı üretim olarak sürülmüş piyasaya yani şanslıysanız bulabilirsiniz bu editionı:(

Sonuç olarak bu parfüm JİVOANŞİ'nin tüm asilliğini yansıtıyor evet öyle okunuyor:)



Bu da yanına katıldığı bebeklerimle toplu fotoğrafı:)


Bu ürün için tavsiyeler benden.

Mis gibi kokalım hep, unutmayalım ki kadının imzası kokusudur!

Sevgiler.
Paylaş

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.