İhtiyaç Alışverişi.

Merhaba artık sadece ihtiyaçlarımı aldığımın aşırıya kaçmamaya çalıştığımı herkes farketmiştir sanırım, zaten ufacık tefecik şeyler bile dünyanın parası tutuyor, yeni yeni bilinçleniyorum eskiden kozmetik uğruna dünya kadar boşuna para döktüğümü anlıyorum.

Neyse neler aldım bakalım;

Ayakkabıları renk katsın diye koydum ve evet bugün aldım çünkü renklerine aşık oldum, tam yazlık:)



Asetonlarım bitmişti yenilendi, törpüm eksimişti ve siyah ojem kaybolmuştu.

Normalde pudra kullanmam biliyorsunuz zaten ama yaz sıcağından fondöten yüzümde durmadığı için sabitlemek şart, bende geçen yıldan favorim olan Stay Matte'yi aldım ve elimden düşürdüm gördüğünüz gibi oldu, aslında Watsons'da farkettiğim odur ki işlerine gelince değişiyorlar ürünleri gelmeyince değişmiyorlar, tabi ki hata bendeydi zaten parasını ödemeye de hazırdım (ki ödedim) ama daha önce gözümle, almayacak olduğu ürünü düşüren bir müşteriden para alınmadığını gördüm, yani bu demek oluyor ki, ordaki çalışanların tamamen ruh haline göre bir düzenleme var.


Her neyse sonuç olarak suç bendeydi, napacaksam artık bu pudrayı maalesef DIY (Kendin Yap) makyaj projelerinden de nefret ediyorum, makyaja ilk başladığımda heves sarmıştım ama asla benlik bir şey değilmiş, çöpe gitme olasılığı yüksek yani pudranın.



Beyaz kalem almak istiyordum zaten Rimmel'in bu kalemleri gelince deneyeyim dedim fiyatı 12 lira buarada.


Benim ihtiyaçlarımın bir kısmı bunlardı, diğerleri için de yavaş yavaş tamamlayacağım umarım.

Sevgiler.
Paylaş

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.