Lycoris Plasenta Krem

Merhabalar, yaklaşık 1 - 1,5 ay önce Lycoris'ten bir paket aldım, artık yorum yapmaya sıra geldi.


Önce firmanın kendi sitesinde aldığım bir kaç bilgiyi sizle paylaşayım;

'' Lycoris, İnsan hayatını zindeleştiren halihazırdaki doğal kozmetik ürünler ve cildi güzelleştiren sağlıklı gıda maddelerini geliştirmenin yanısıra, tamamen doğal içerikler kullanarak keşfedilmemiş alanlar açmaya çalışır ve farklılık yaratan yeni ürünlerin üretimine ağırlık verir.

Lycoris'in tüm çalışanları, UNESCO kuruluşu tarafından Dünya Doğal Mirası olarak tescil edilen adaların saf ve temiz doğasında bulunan hayvan ve bitkilerden elde edilen bol miktardaki doğal maddenin geliştirme ve kullanma metodlarını araştırarak en uygun ürünleri elde etmek için çalışırlar.

Lycoris, sağlık ve kozmetik sahasında yeni keşfedilen alanlarda iz bırakabilmek ve dünyanın yedi kıta ve beş denizine genişçe yayılabilmeyi umuyor.''


Lycoris Türkiye pazarına hızlı bir giriş yaptı, son yılların modası olan plesanta içeren ürünleri var, benim zaten rayına oturttuğum bir bakım rutinim olduğu için ve bana şansıma gelen ürünün yoğun kırışıklıkları önlemek üzere olduğundan, ürünü annem kullandı, ben şimdi onun söylediği ve benim gözlemlediğim yorumları yazacağım.


*Derin kırışıklıkları olanlara tavsiye edilen bir ürün olduğu için kullanacak yaş grubu bence 45ten üstte olmalı, kırışıklıklara olan etkisini maalesef 1.5 ay gibi bir sürede gözlemlemek imkansız olduğu için diğer yönlerinden bahsedeceğim.


*Annemin cildi karmadan yağlıya dönük bir cilt, onda ekstra bir yağlanma yapmadı, güzel bir nemlendiricilik sağladı.

*Dediği üzere suratında hissettiği gerginlik günden güne azaldı.

*Koku olarak garip bir kokusu yok içinde plesanta olduğu için açıkcası ben üründen çekinenlerdendim ama çekinilecek bir yanı yokmuş.

*Lekelerinde hafif bir açılma başladı, tamamen gitti asla diyemem ama renkleri kesinlikle 1 derece kadar açıldı.


*Ürünler at plesentası içermekte.

Dediğim gibi bence kırışıklıklar açısından etkilerini görmek için en az 6 ay sonra yorum yapılmalı, annem kullanmaya devam etmekte bir 6 ay sonra yazıyı güncelleme olanağım olabilecek yani.

Yukarda bizim gözlemlediğimiz sonuçlarını yazdım ama Lycoris bu ürünü hakkında ne diyor bakalım;


Ürüne sitesinden de bakabilir daha fazla bilgi alabilirsiniz onun için tık tık; http://www.lycoristurkiye.com/Urun/Lycoris-Plasenta-Krem-50ml-pmu4.html


Yeni ürünler denemekten zevk alıyor ve son yılların plesenta modasına siz de katılmak istiyorsanız tavsiyeler bizden:)

Sevgiler.
Paylaş

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.