Mac Snob Lipstick

Merhabalar.

Tam bir bordo/kırmızı ruj aşığı olduğumu artık herkes anlamıştır, pembeyi asla kendime yakıştırmadım hayatım boyunca, bunun nedeni sarışın olmam da olmuş olabilir tabi, fake barbie görüntüsünün çıkmasından korkmamdan kaynaklı buda.


Artık biraz yumuşak tonlara yönelmek istediğimden ben de pembe ruj istiyorum! diyerekten bir arayışa girmiştim ki kendimi Snob'ta buldum tabi bunda Beauty Gore'nin katkıları büyük çünkü kendisinin hayatının ruju olduğunu söylemesi benim için yeterli oldu:)



Snob içerisinde morluk/lilalık içeren bir pembe, mavi alttonlu diyebiliriz, bence pembenin en güzel tonlarından biri.

Cesaret isteyen bir renk olduğu kesin, sade göz makyajlarıyla kombinleyebileceğiniz gibi, koyu siyahımsı smokey makyajlarla da çok şık duracağını düşünüyorum.


Kalıcılığı, pigmentasyonundan bahsetmeye gerek yok sanırım MAC rujlarıyla bu kadar geç tanışmam resmen bir talihsizlik, verdiğiniz 50 lirayı sonuna kadar hakediyorlar gerçekten.


Satin yapıda olmasına rağmen bana gayet mat hissiyatını veriyor ve asla dudakları kurutmuyor.




Ben denemeden aldım lakin siz mutlaka deneyiniz, sarışın olmasına rağmen ablamda çok çiğ durdu mesela, asla süremeyeceğini söyledi, hakikaten garip durdu.

Risklerin ve aptal cesareti insanı olduğum için denemeden alsam da çıkan sonuç beni gayet tatmin etti, düzenli kullanımıma girdi bile çoktan.

MAC rujlara o kadar taktım ki sırasıyla Russian Red ve Honey Love'da da gözüm var, gelsin ilerleyen günler.

Rujun bendeki görüntüsü şudur;





Tavsiyeler benden, sevgiler!
Paylaş

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.