Rimmel London Scandal Eyes 001 Witness White

Merhabalar!

Watsons'a gittiğim zaman ilk uğradığım kısım her zaman Rimmel London stantıdır,bu kalemlerin gelmiş olduğunu görünce çok sevindim, haa ilk ince seride olan kalemler gelmedi gelmeyecekmişte o nude kalem içimde kaldı lakin bu seriyi getirmeleri bile büyük başarı:)


Bu tombik kalemlerin bir çok rengi gelmişti, internette swatchlarını görüp beğenmiştim, beyaz kalem istiyordum zaten hemen şans verdim.



İsminden anlayacağınız üzere ciddi bir beyaz, sedefli, göz pınarlarını aydınlatmak amaçlı kullanacağım ben, bi iki kere denedim fena değil diyebilirim ancak.

Yapısı şahane değil opaklığı elde etmeniz için 2 - 3 kere üstüste geçmeniz lazım.

Kalıcılık ise muazzam 24 saat diyor ya direk test ettim elime sürdüm ve öyle uyudum sabah kalemin yüzde ellisi duruyordu bence gayet başarılı.

Diğer renklerinde opaklık sorunu yokmuş sadece beyazda bu sorun varmış yabancı bloglardan öyle okudum en azından ben.

Maybelline color tattooların muadili olarak düşünebilirsiniz bu kalemi ama beyazı asla onlar gibi kaliteli değil.


Renk çeşitliliği iyi mor, lacivert, altın rengi ve kahve renklerini gördüm diye hatırlıyorum, diğer renklere de şans verilebilir.

5 üzerinden maalesef 2 aldı bu kalem benden, diğer renklerinde bu sorunun olmaması iyi olmuş çünkü beyaz olanı düzgünce sürebilmek ciddi çaba istiyor.

Watsonslarda 12 liraya satılıyor.

Sevgiler.
Paylaş

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.