Sephora 45 Numaralı Fırça


Merhabalar, en büyük sorunumun fırça olduğunu herkes biliyordur artık, nette yaptığım araştırmalar sonucu bu fırçayı almaya karar verdim.

Aldığım günden beri fondöten uygulamasını bu fırçayla yapıyorum şuana kadar kullandığım fondöten fırçaları (Flormar, The Balm, Avon, Ecotools) arasında en iyisi olduğunu söyleyebilirim .



 Ürün emdiğini söyleyemem, en azından ben hissetmedim, ürünü homojen şekilde cilde dağıtıyor.

Başlarda hiç iz bırakmadığını düşünüyordum ama bir müddet sonra iz yaptığını hissettim, yine de çok büyük izler değil, dairesel hareketlerle hemen düzeliyor izler zaten.

Aslında mineral pudra fırçası olarak geçse de çoğu kişi bu fırçayı fondöten amaçlı kullanıyor, ayrıca bir çok görevi iyi yaptığını söyleyebilirim, bugün mesela ilk kez allık denedim ve sonuç şa-ha-ne! hatta fondöten uygulamasından bir tık daha üstte.


42.750 fiyatını sonuna kadar hakediyor, benim gibi kredi kartı kullanmadığınız için Rt fırçalarını alamayanlar için iyi bir alternatif.

İlerleyen zamanlar 43 numaralı fırçayı ya da bunun aynısını yine allık ve kontur amaçlı kullanmak için almayı planlıyorum.

Sevgiler.
Paylaş

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.