Nivea T-Bölgesi Temizleyici Bantlar

Merhabalar:)

Çoğumuzun müzdarip olduğu bir konu olan siyah noktalar ciddi anlamda sinir bozucu, ya peelinglerle ya cilt bakımlarıyla halletmeye çalışıyoruz bu konuyu.Ben şahsen cilt bakımına çok giden bir insan değilim, bakımımı genelde evde kendim yaparım, bu yüzden siyah noktalarla savaşta da bu bantları oldukça sık kullanıyorum.

Son zamanlarda Nivea'nın siyah nokta karşıtı temizleyici bantlarını deneyimledim ve artık yorum yapma vaktim geldi.

Bantların üstünde ve hatta kutusunda da nasıl kullanılması gerektiği yazıyor ben nasıl kullandım ondan bahsetmek istiyorum.

Kutunun içerisinde hem burun için hem  çene bölgesine hem de T bölgesine uygun olarak yapılmış bantlar var ben öncelikle cildimi her şeye rağmen tonikledim ardından yüzümü ıslatıp önce burnumu daha sonra çeneme ve hatta burun için olanı ikiye bölüp yanaklarımda bazı kısımlara da yapıştırdım.





10 dakika sonra kuruyor zaten, yavaşça çıkardığım, görüntü pek iç açıcı değil, siyah noktalar yok olmuş halde:) ha şunu söylemem gerekir ki hepsi elbette ki çıkmıyor ama bir çoğunun çıktığına kefil olabilirim ben.


Normalde böyle ürünleri bir hafta ya da 15 gün arayla kullanılması tavsiye edilirken ben 1 hafta boyunca resmen kendime kür yaptım, 2 gün de 1 uyguladım ve siyah noktalarımdan, küçük yağ tabakalarından kurtuldum.






Başka markalarda da bantlar kullandım ama rahatlıkla Nivea'nın en iyisi olduğunu söyleyebilirim, zaten hayatımda aldığım ilk temizleyici bantlarda Nivea'ya aitti, sanırım ortaokulda felandım:)



Ayrıca Nivea'nın jestlerine bayıldığımı söylemeden geçemeyeceğim şu mizahın ve adımıza gelen karttaki düşüncenin inceliğine bakar mısınız?




*Yorumlarım tamamen objektiftir, eksisiyle artısıyla...Nivea'ya teşekkür eder, hepinize sevgilerimi yollarım:)
Paylaş

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.