RIMMEL APOCALIPS RUJLAR

Rımmel markasının Apocalips serisi rujları ,iyi ki almışım dedirten ürünler oldu benim için.Sıvı ruj olarak tanımlanan ürünler gloss gibi yapış yapış değiller.Dudakta hafif bir his bırakıyorlar.


Rımmel Apocalips rujlardan ilk aldığım Celestial rengini çok beğenince Apocaliptic ve Aurora renklerini de aldım.Bu renkler Celestial'e göre daha canlı ve gösterişli renkler olmasına rağmen serinin açık tonlu rujlarından daha kusursuz duruyorlar.Koyu renkler için dudak kalemi kullanmak gerekiyor çünkü dudak kenarlarından dağılmaya daha müsaitler.


Fırçayı tüpten çıkardığınızda fırçanın üzerindeki ruj tüm dudağa yetiyor ve kolayca uygulanıyor.Hafif yapılı bu rujlar yemek yemediğiniz sürece de dudağınızda kalıyorlar.


Apocalips rujları hala denemediyseniz Watsons'ta deneyebilirsiniz.Satış fiyatları 12.99 olan rujlar ara sıra indirime de giriyorlar.

Siz Apocalipslerin en çok hangi rengini beğendiniz?




Paylaş
,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.