Rimmel London Match Perfection Fondöten

Merhabalar, önceki yazılarımda belirttiğim gibi fondöten arayışındaydım, Watsons'da zibilyon tane fondöten denedikten sonra Rimmel London Match Perfection'ı aldım.

Mağaza ışıkları beni yine kandırdı en açık ton olan Ivory bana 1.5, 2 ton koyu, iyi ki 25 Hours olanı almamışım ışıklarda bile -bu bana koyu demiştim- demek onu alsam nasıl dururdu hiç düşünmek bile istemiyorum.

Gelelim yorumlarıma;



* Öncelikle kokusundan bahsetmeliyim, bildiğiniz bir kokusu var yani, ben pek sevmedim ki genelde takılmam böyle şeylere ama buna takıldım, neyse ki sürdükten sonra o kokuyu almıyorsunuz.

*En iyi uygulamayı ellerimle buldum ben zaten yapısı incecik olduğu için fırçayla sürünce suratınızda hiç birşey yok etkisi yaratıyor ki bana en az orta kapatıcılık lazım.

*Renk skalası kötü, bana en açık rengi koyu geldi, benden açık tene sahip olanları düşünemiyorum, renk bana koyu geldi diyince durum şudur; yüzüm ve boynum arasında dağlar kadar fark var, fondöten pembe alt tonlu olduğu için yüzüm bej, boynum ise sapsarı, cilt alttonum olması gerektiğinden de sarı benim.

*Kapatıcılık demişken bu fondöten azdan ortaya doğru bir kapatıcılık veriyor size, yani ilk kat çok az ikinci katta ortaya yaklaşıyorsunuz.

*Yapı olarak yağlı ciltlerin seveceğini sanmam çünkü gün sonunda parıldayan bir burnum oluyor benim, her ne kadar glowy denen görüntüyü sevsem de parıldamak başka bir durum.

*Kalıcılık şahane değil 3-4 saat sonra renk eşitsizlikleri rahatlıkla görülüyor.Bu yaz mevsiminin de bir etkisi olabilir, yani kışın bir daha denenip yorum yapılmalı bu konu hakkında.

*Ha unutmadan söyleyeyim, suratta yapış yapış bir hissiyat bırakıyor, pudra şart.

*Gayet sıvımsı bir yapısı var, fotoğrafta göreceğiniz üzere;







Son sözlerim ise Sevgili Nars fondötenim umarım asla bitmezsin (azıcık kaldı, üzgün surat) senin değerini çok iyi anladım ben, o kadifemsi yapın, o apaçık rengin sen birtaneymişsin cidden.

Bu fondötene 5 üzerinden 2.5 verip gidiyorum, sevgiler!
Paylaş

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.