Rimmel London Stay Matte Pudra

Merhabalar.

Normalde pudra kullanmadığımı bilirsiniz lakin yazın gelmesiyle fondöteni sabitlemek şart oldu, geçmiş zamanlarda kullandığım ve oldukça beğendiğim Stay Matte pudrayı aldım bende.


Şanssızlık odur ki kırdım tabi ki, presledim bende /lakin; Watsons'a durumumu bildirmesem de kendileri alışveriş yazımı görmüş, aldığım mağaza telefon açıp özür diledi ve ürünün yenisini verdiler, ilgileri için tekrardan teşekkürler/, şimdi gelelim özelliklerine;





-Adından anlaşılacağı üzere matlaştırıcı etkisi olduğunu vaadediyor bu pudra ben matlaştırır mı bilemiyorum çünkü cildim genel olarak kuru, lakin son zamanlarda burnumda olan parlamayı güzel  kapattı.



-Kapatıcılık fırçayla sabitleme amacıyla kullanırsanız transparana yakın desem yeridir, geçen yıl transparan rengini almıştım bu seferse cashmere rengini aldım (diğeri yoktu), her ne kadar kapatıcılık az olsa da kat kat sürünce kendini belli ediyor, maalesef aldığım ürün pembe alt tonluymuş, ah şu mağazaların insanı yanıltan spot ışıkları.


Bir pudradan çok kapatıcılık bekliyorsanız bence almayın ama yok fondötenimi sabitlesin yeter diyorsanız kaçırmayın:)


Fiyatı 13 lira.

Sevgiler!
Paylaş

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.