Turuncu Kasa ile Tanıştım; Sizlere Bioderma için %50 indirim Çeki Veriyoruz! :)

Merhaba merhaba merhaba! :)

Sizlere bir alışveriş sitesinden bahsetmek istiyorum http://www.turuncukasa.com/ bu siteyle bana ulaşmaları sonucunda tanıştım, muhteşem fırsatlar sunan bir siteymiş, daha şimdiden çok sevdim!

Sitede bir çok markaya rahatlıkla ulaşabiliyorsunuz, yani olanak çok, ayrıca yaptıkları özel fırsatlar ve indirimlerle bence hemen dikkat çekiyor.

Bana yollanan Bioderma H20 anında sipariş verildi ve hemen elime ulaştı öncelikle şunu söylemem gerekir ki kocaman sapasağlam bir kutuda geldi, hızlı ve güvenilir alışveriş benim için en önemlisi sanırım.




Sizleri de bu siteyle tanışmaya davet ederim ve asıl süpriz şudur ki vereceğim kodla 15 Temmuz'a kadar bütün Bioderma ürünleri %50 indirimli, evet evet yanlış duymadınız:) birbirinden farklı Bioderma ürünlerini yüzde 50 indirimle alabilirsiniz!


 Ufak bir not:

Hediye çeki ile yapılan alışverişlerde bioderma ürünlerinde bulunan 
biobonus puanları çıkarılıyor ama bence sorun yok siz yine de ürünleri %50 indirimli alacaksınız!
 
Turuncu Kasa'ya bana denemem için yolladıkları bu basın ürünü ve ayrıca izleyicilerime verdikleri %50 indirim çeki için teşekkür eder, hepinize mutlu günler dilerim:)


Paylaş

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.