Yves Rocher - Masque Aqua Tonic / Nem Maskesi

Merhabalar!

Genel olarak fiyat-performans açısından Yves Rocher'in maskelerini orta derecede başarılı buluyorum, zaten şunu söylemem gerekir ki hayatımda hiç bir maske için ''şahane, mutlaka herkes almalı' tarzında bir şey söylemedim çünkü maalesef o ürünle karşılaşmadım:)


Bu maskenin özelliği cildi nemlendirmek yani nem maskesi.

*Yapı olarak güzel suyla ıslattığım nemli cildime ellerimle masaj yapıp 3 dakika kadar cildimde tutuyorum, sonrasında ılık su ile duruluyorum.

*Cildinize kesinlikle bir yumuşaklık ve nem veriyor lakin o nem çokta kalıcı değil, benim cildim gayet kuru olduğu için üzerine bir nemlendirici krem kullanmazsam maskenin etkisi 1-2 saat sonra yok oluyor.

*Rahatsız olduğum yanı ise kesinlikle kokusu, kokular beni her zaman çok rahatsız etmez ama bu maskeninki rahatsız etti açıkcası.


Üzerine çok konuşabileceğim bir ürün değil maalesef, kuru ciltler için ortalama bir alternatif, maskelere çok para vermekten hoşlanmıyorsanız, ortalama bir ürün bana yeter diyorsanız düşünebilirsiniz.

Sevgiler.
Paylaş

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.