Alışveriş; NARS.

Merhabalar.

Son yazımda sınav için başarılar dileyen herkese çok teşekkür ederim, ilk sınavım kötü geçti, genel olarak herkesin öyleymiş, ikinci ise gayet kolaydı, sanırım belirleyici olan haftaya yapılacak olan alan sınavı olacak, umarım o iyi geçer de belki bir umut ilk sınavın açığını kapatır, bunun dışında ise tüm hafta yazı giremeyeceğim, 1,5 yılı geçen blog hayatımda ilk kez yorumların hepsine cevap veremiyorum çünkü ders çalışmam lazım son hafta artık onun için de tekrardan özür dilerim, inanın telafi edeceğim!

Gelelim alışverişe, iki aydır  ayırdığım bütçe sayesinde sonunda Nars'tan istediğim allığı alabildim, maalesef tuzlu olduklarından ve çalışmadığınızdan alamıyorsunuz. Tam bir pembe allık istiyordum ki artık Desire benim:)



Mersin'de Sephora açılmış, ilk gün olması nedeniyle Nars alışverişi yapanlara Nars testerları da veriliyordu şansıma Orgasm'ın mini boyu düştü! az kalsın muayı öpecektim:)

Ayrıca Naked Basics de 36 liraydı yani yüzde 50 indirim, içim gitti ama kendime hakim olabildim:)

Orgasm mini minnacık bir ambalajı olmasına rağmen orjinal boyla arasında sadece 1 grama yakın fark var, sormayın gitsin yani keyfimi:)








Bu bir ön gösterim olsun, önümüzdeki haftalarda zaten ikisinin de ayrı ayrı yazısını yazacağım:) Ben şimdi derse kaçıyorum:/ hepinize sevgilerimi yolluyorum:)
Paylaş

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.