Bitmek Üzere Olanlar.

Merhaba.

Blogumda en az yer verdiğim yazı ''Bitenler'' sanırım çünkü çok sık ürünüm bitmiyor, daha doğrusu ben bitenleri biriktirme yüreğine sahip değilim, direk çöpe gidiyorlar, bu yazıyı yazmadan hemen öncede sürüyle şeyi çöpe yolladım, bunlar ise bitirme çabasında olduklarım.

Maybelline maskaralardan genel olarak memnunum ama 8 ay felan olmuştur benleler, artık sonlara az kaldı, Benefit They're real ise şuana kadar denediğim ve en çok sevdiğim maskara oldu, deneme boy olduğu için onun da sonuna geldim.


Essence gel eyeliner gördüğünüz üzere bitmek üzere, Rimmel London'ınki küçük olduğu için onu da bitirmeye kararlıyım.

Nars göz/yüz temizleyicileri çok beğendim, H2O kadar temizlediklerini düşünüyorum, bende yanma felan bir yan etki yapmadılar lakin fiyatları gayet maşallah oldukları için sırf Nars diye tam boylarını almayacağım.



Balms Away'i çok seviyorum ben, aylardır gelmiyor Gratis'e ama artık takmıyorum kafama çünkü az önce dediğim gibi H2O yetiyor.


Down Under ve Gliss saç bakım spreyleri, bunlarında bir iki kullanımlık halleri kaldı, saçlarım sarı olduğu için her banyo sonrası analarını ağlatıyorum açıkcası, ikisinden de memnunum, tabiki de hangisi ucuzsa onu alacağım.



Mac Face and Body fondöteni aylar önce Aytül'üm yollamıştı, hayli bereketliymiş şimdi az kaldı, severek kullandım, kışa tam boyunu alabilirim, La Prairie kapatıcı ise ml olarak çok az, baya vakit olmuştu bunu alalı, tarihi geçti mi hiç bilmiyorum ama yapısında felan hiç bir bozulma yok, ben bir kuruntu sahibi olarak bitireceğim.



Mutlu günler.
Paylaş
, , , , , , , , ,

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.