Denedim : Down Under Naturals Argan Oil Serisi

Merhabalar.

Nisan ayında Down Under Naturals / Selen Kozmetik lansmanına katılmıştık, biliyorsunuzdur, artık ürünleri yorumlama zamanım geldi çünkü deneme fırsatı bulduğumdan beri ürünleri kullanıyordum ve artık bir çoğunu bitirdim.


Öncelikle söylemem gereken şu ki bu seri insan sağlığı için  zararlı olan paraben sls tarzı maddeleri içermiyor, böyle şeylere önem vermek gerekiyor, benim verdiğim söylenemez açıkcası, geleceğin olası hastalarından olabilirim yani.

Ayrıca ürünler argan yağı içeriyor, argan yağı ve faydaları hakkında konuşmayacağım çünkü gayet herkes biliyor ve yeterince popüler.

Gelelim yorumlarıma;

Şampuan; temizlemesi gayet standart, saçlarımı güzel yumuşattı ve temizledi.

Bakım kremi; işte bu şahane, yumuşaklık verme derecesi müthiş, genelde çok üşenirim krem kullanmaya ama artık her banyoda yapıyorum, en güzel yanı hemen saçtan temizlenmesi bence, defalarca durulayıp, eli saatte saçtan gitmeyen kremleri sevmiyorum.Seride en sevdiğim ürünlerden birisi bu oldu.

Saç bakım maskesi; Biz üşengeç Türk kadınları için üretilmiş resmen, saçınızda sadece 1 dakika tutmanız yeterli çünkü:) Ciddi derecede saçlarıma yumuşaklık verdiğini düşünüyorum, boyalı saçlarınız varsa benim gibi memnun kalmanız çok yüksek. Serideki en sevdiğim ikinci ürün.

Banyo sonrası sprey; saçlarımı açmak için hep bu tarz ürünlere ihtiyaç duymuşumdur zaten, güzel bir şekilde açıyor gerçekten, daha da güzeli yağlandırmıyor ve ağırlık yapmıyor.Tüm ürünlerde olduğu gibi bunun kokusu da çok güzel.

Vücud losyonu; nemlendirmesi güzel, tüm saç bakımı argan serisinden yapınca, vücut için ince düşünülmüş bir ayrıntı.

Vücud şampuanı; yani bir nevi duş jeli tabii ki.. ilk bitirdiğim ürün bu oldu, belki deneme boy olmasından belki de cilde verdiği yumuşaklığı sevdiğimden.


Sonuç olarak;  Memnun kaldım ürünlerden ve bundan sonra saç bakım rutinime bakım kremi ve saç bakım maskesini ekledim, bunun dışında saç bakım yağı merak ettiklerim arasında elimdeki Avon'un argan yağı serumu bitince denemeyi düşünüyorum.

Şunu söyleyebilirim ki kendi saç tipim (kuru) gibi olan herkese en azından deneme boylarını bir deneyimlemelerini öneririm, özellikle maske ve bakım kremini:)

*Bildiğiniz üzere ürünler lansmana katılan her bloggera deneyimleyip yorum bildirmesi üzere dağıtılmıştır, yorumlarım artısıyla eksisiyle objektiftir, Selen Kozmetik'e öncelikle yaptıkları güzel toplantı ve sonra bu ürünlerle tanıştırdıkları için tekrardan teşekkür ederim.

Sevgiler.
Paylaş

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.