MAC Media Lipstick.

Merhabalar.

Bordo rujlara olan takıntımı sağır sultan bile duymuştur sanırım, bu tarz renklerde kırmızı/pembe alt ton sevmiyorum açıkcası ya rahatsız etmeyecek derecede morluk ya da çok hafif siyahlık seviyorum.

Media bordonun en güzel ve en koyu tonlarından birisi bence, içerisinde morluk içeriyor ama o morluk asla sizi rahatsız etmiyor - mor rujlardan nefret ederim, kastım çok az içermesi, morum diye bağırmaması- yani anlayacağınız üzere eşsiz tonlara sahip bu ruj.


Çoğu kişinin cesaret edemeyeceği bu ruj aslında dudaklarda hiçte abartı durmuyor.


Büyük ihtimal ruju böyle görünce herkes korkar, ambalajın içerisinde kopkoyu durmasına rağmen verdiği rengin tam olarak bu olduğunu söyleyemeyeceğim, zaten aşağıdaki fotoğrafta nasıl durduğunu göreceksiniz.

Gelelim yorumlarıma;

İnternette çoğu kişi dudaklarını kuruttuğundan bahsetmiş ama sanırım benim dudaklarımda nem sorunu yok o yüzden lipbalma ihtiyaç duymuyorum öncesinde.

Kalıcılık güzel birşey yediğinizde felan elbette etkisi azalıyor ama tamamen gitmiyor.

Yapısı satin olduğu için mat serisi gibi kupkuru durmuyor hafif nemli bir bitiş veriyor ve dudağı tek katta rengiyle örtüyor.

Genel olarak çok sevdiğimi, özellikle kış günlerinde şahane gideceğini düşünüyorum.


Dudaklarımda duruşu;




Elimdeki diğer iki bordo rujla karşılaştırması;


Mac rujları online sitesinden de sipariş edebilirsiniz, fiyatları ise 50 lira.

Sevgiler.
Paylaş

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.