NARS Desire Allık


Desire allık Nars'ın kendi sitesinde  ''Cotton candy pink'' olarak tanımlanıyor, yani pamuk şekeri pembesi, gerçekten güzel ve doğru bir tanımlama olmuş.

Gördüğünüz göreceğiniz en canlı pembe olduğunu söyleyebilirim ki bu benim en istediğim  şeydi, aldığım pembe allıklar cildimde ya şeftali duruyordu ya da istediğim tüm gün ciltte kalma ve de pigmentlilik özelliğini taşımıyordu.



 Desire içinde hiç ışıltı barındırmayan tamamen mat bir allık ve üstte dediğim gibi her ciltte pembe duracağına inandığım bir renk...

İddialı bir renk mi? hem evet hem hayır biliyorsunuz önceden Taj Mahal, Exhibit-a ve Sin gibi Nars'ın en pigmentli, renk olarakta en cesaret isteyecek renkleri severek kullanmıştım, bazılarını da kullanmaya devam ediyorum, bu tarz iddialı sözüm ona ''cart'' renkleri kullanmanın belli yöntemleri var, fibre tarzı fırçalarla ya da Sephora 45 gibi fırçalarla çok çok az ürünü alıp önce elinize hafif fazlasını alarak cildinize uygulamalısınız, inanın o zaman çıkan sonuç çok doğal olacaktır ama yanlış kullanımda bu renklerle alacağınız sonuç Şeker kız Candy'den öteye gidemeyecektir.



Nars'ın çok az allığında pigmentasyon sorunu olduğunu düşünüyorum mesela Douceur'u denediğimde çok şaşırmıştım, denediğim Nars allıklara göre oldukça pigmentsizdi ama Desire Taj Mahal gibi oldukça fazla pigmentli bir allık.

Kalıcılığı muazzam, almadan önce Angelika'yı mı alsam bunu mu alsam diye düşünüyordum, elime Desire ve Angelika'yı deneyip tüm gün test ettim, bu sıcakta Angelika uçup giderken Desire resmen yerinde duruyordu.


Genelde ışıltılı allıkları sevsem de Desire bu inancımı tamamen kırdı, bir mat allık anca bu kadar güzel olabilirdi, el swatchlarında tebeşirimsi gibi gözükse de ciltte asla öyle durmuyor, ayrıca bu allığın aydınlatıcıyla kombinlenmesine bayılıyorum.



Aldığım için en memnun olduğum allıklardan biri olan Desire Sephoralarda 78 liraya satılıyor ve fiyatını sonuna kadar hakediyor.

Sevgiler.
Paylaş

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.