Bioderma Sensibio AR Compact Foundation

Merhaba! Şu sıralar çok yoğun olduğum için blogumla ilgilenemiyorum, eğer bu yoğunluk böyle devam ederse bloguma haftada bir yazı girersem kendimi şanslı hissedeceğim, yani durum o kadar karmaşık.Haberleri dinlediniz şimdi sıra üründe:)


Bioderma'nın bu fondöteni aslında kızarıklık sorunu yaşayanlar için özel olarak üretilmiş, kızarıklıkları kapatmada kullanılmak amacıyla, yani çok amaçlı diyebiliriz, ablamda bu kızarma sorunu çok vardır, onun aldığı ama kullanmaktan vazgeçip bana verdiği bir fondöten.



 Gelelim görüşlerime;

-Kızarıklıkları gerçekten iyi kamufle ediyor.

-Pata krem tarzında olmasına rağmen ipek gibi bir yapısı var ciltte resmen yağ gibi kayıyor.Satinimsi bir bitiş sağlıyor, matlığın m'si yok o yüzden yağlı ciltlerin seveceğini sanmam, karmalar için sorun olmayacaktır diye düşünüyorum

-Kapatıcılık orta, isterseniz arttırabilirsiniz.

-Gramajı çok az 10 gr ve ben bir kaç haftalık düzenli kullanımla dibini gördüm, tabi yanları hala dolu.

-6 aylık bir ömrü var, düzenli kullanımla 2 ayda zaten biteceğini düşünüyorum, bi kaç haftada yarıladıysam sanırım 2 ayda bitmesi olağan.

-10 gramlık bir ürün için ucuz değil, çeşitli sitelerde farklı fiyatlarda olsa da ortalama olarak 60 lira tarzı.

-İki tonu bulunuyor biri açık, diğeri koyu, bendeki açık olmasına rağmen bronzlaşmış tenime oldu, yani beyaz tenlilere yüzde doksan oldukça koyu gelecektir, açık ton sarı alttonlu, koyusu ise pembeymiş, denemediğim için onu bilemeyeceğim tabi.


-Çantaya at çık olayını düşünürsek güzel lakin her uygulamada, aşağıdaki fotoğrafta gördüğünüz üzere ürünün ambalajının yanları kirleniyor.

-Alt gözünde süngeri bulunmakta, uygulamada güzel sonuç veriyor, ayrıca Sephora makyaj fırçasıyla uyguladığımda da çok sevdim.


Sonuç olarak kızarıklıklarınız varsa bakmanızı tavsiye ederim ama tekrar eklemeden geçemeyeceğim ben bu fondötenin yapısına aşık oldum:)


Sevgiler!

Paylaş

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.