ESSENCE ME & MY ICE CREAM AYDINLATICI TOPLAR

Essence'in son koleksiyonundaki Aydınlatıcı Topları görür görmez almak istedim.Nette benim gördüğüm el swatchlarında pigmentli görünen alınası bir ürün olarak yazılmıştı hafızama.

Koleksiyon gelir gelmez ilk aldığım ürün bu aydınlatıcı toplar oldu.Kapağı açar açmaz ilk izlenim olumluydu.Mis kokulu,pastel tonlardaki toplar elimle dokunduğumda gayet güzel renk veriyorlardı.


Bir kaç dokunma sonrası ne yazık ki aynı etkiyi bırakamaz oldular.Sanırım üstündeki tozlu kısmı almıştım.Aslında kesinlikle sonuç alamayacağınız bir ürün değil ama yüzünüzdeki belli bölgeleri aydınlatabilmek için çokça fırça darbesine ihtiyaç duyacaksınız.


Kendi üzerindeki sünger ile uygulamayı ise hiç tavsiye etmiyorum zira oldukça gözenekli olduğu için bu anlamda işe yaramıyor.


Sonuç olarak görsel olarak çok beğendiğim ürün biraz daha pigmentli olsaydı harika olacaktı.Bu durumda ben aydınlatma konusunda Sephora ve Mary Lou Aydınlatıcılarımla yola devam edeceğim.

Bu minik topları kırmaya kıyamam sanırım.Ama nasıl renk verir hale getireceğimi de bilmiyorum şimdilik.
Elinde hiç Aydınlatıcısı bulunmayan kişiler belki bu ürünle başlayabilirler ama elinizde Mary Lou gibi bir aydınlatıcınız varsa bu ürün sizin için görsel güzellikten öteye geçemeyecektir.


Aranızda alıp kullananlar varsa görüşlerinizi bekliyorum.Siz memnun kaldınız mı bu üründen ?
Paylaş

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.