Flormar Cc Krem, Jumbo Kalemler, Sorbet Ojeler.

Merhaba, zamanım çok az olduğu ve yoğun bir dönemde olduğumdan en azından firmalardan yorumlamam için gelen ürünleri bu tatil günümde yazayım dedim, böylece bu ürünleri almak isteyen okuyucularım içinde geç kalmamış olurum:)

Flormar yeniliklere doymuyor, ben şahsen Türk bir firmanın kendini günden güne böylesi geliştirmesini gururla izliyorum, her yenilik her trendi takip altındalar ve Türk makyajseverleri, yurtdışından alışveriş yapamayanları düşünerek bir çok ürünü bize sunuyorlar.

Paketimde yine birbirinden güzel ürünler vardı, aşağıdaki fotoğrafta göreceğiniz üzere;



İlk önce Cc kremle başlayalım.Bb krem furya gibi geldi biliyorsunuz, son zamanlarda ise yeni modamız Cc krem:) Pekala nedir bu Cc krem?  Açılımı Color Correcting yani cilt tonunu eşitleme düzenleme, ayrıca Flormar'ın kendi sitesinden aldığım bu bilgiyi sizinle paylaşmak istiyorum;

''Mikrokapsül teknoloji yöntemiyle çalışan CC krem cilt tonunun eşitsizliğinin dengelenmesine yardımcı olur. Cilt kusurlarının görünümünü azaltarak, cilde pürüzsüz bir görünüm, canlılık ve aydınlık kazandırır. Yoğun nemlendirme sağlayan bu ürün aynı zamanda cildi zararlı dış etkenlere ve güneş ışınlarına karşı korur. 4 farklı renkte tasarlanmış olan CC Cream’in her rengi ayrı bir cilt kusuruna göre çözüm sunar''





Bana gelen lila rengi oldu peki diğerleri ne işe yarar? ;


''- CC01 – Lila: cansız, solgun, sarımtırak cilt tonunu düzenler.
- CC02 – Yeşil: sivilce, kızarıklık gibi kusurları örterek, cilt rengini dengeler.
- CC03 – Pembe: mor, yeşilimsi renkte olan cilt kusurlarını örterek, cildi canlandırır ve doğal bir görünüm kazanmasına yardımcı olur.
- CC04 – Bej: yüksek örtücülük gerektiren cilt kusurlarını kapatarak, cilde pürüzsüz bir görünüm kazandırır. ''
Kaynak için tık tık.


Şimdi gelelim benim görüşlerime;

-Yapı olarak  çok sıvı değil biraz koyu diyelim.Yine de bir ağırlık yapmıyor cildinizde, hatta bu kadar hafif hissettirmesine de şaşırıyorsunuz.

-Şansıma gelmiş olan lila rengi vaad ettiği üzere sarı ve solgun cilttonunu eşitlemek amacıyla kullanılıyor, tam adamına denk gelmiş çünkü benim cilt alt tonum haddinden fazla şekilde sarı ve makyajsız halim oldukça solgun.Peki eşitliyor mu gerçekten? evet gerçekten sarı tonu azaltıyor, hatta fazla kullanımdan suratımın pembeye dönmesini de yaşadım, o yüzden yeteri kadarı kullanılmalı, abartılmamalı.

-İlk aldığınızda ürün lila ama içindeki mikrokapsüller ciltle bütünleştiği anda sizin tonunuzu alıyor.

-Kokusuz değil, beni rahatsız etmedi kötü bir koku değil kaldı ki bazı ürünleri sırf kokuları yüzünden kullanmadığım doğrudur, kokuya aşırı hassas değilseniz sorun olacağını düşünmüyorum.

-Sorunsuz bir cildiniz varsa, cildinizin alttonunu eşitlemesi size yetecektir, benim gibi illa ben kapatıcılık istiyorum diyorsanız yetmeyecektir.

-Yukarıda bahsettiğim kapatıcılık olayından dolayı ben tek başına kullanamam, başka fondötenin altına baz olarak kullandım, sonuç güzel, diğer fondötenle karışınca sorun yaratmadı ya da garip bir görüntü çıkmadı ortaya.







Swatchu;




Genel olarak beğendim lakin şunu da eklemem gerek ben Flormar dışında başka hiç bir markadan Cc krem denemedim, o yüzden belli bir beklentim yoktu, tek beklentim sitesinde belirtildiği üzere renk tonunu eşitlemesiydi ki benden geçerli notu aldı.

Şimdi gelelim ojelere;

İsminden anlaşılacağı üzere Sorbet yani Şerbet, evet yapılarıda şerbet gibi, nasıl yani diyeceksiniz; kremimsi bir yapısı var, ben önceden çıkardıkları Duo Chrome ojelere benzettim açıkcası, sürerken dikkatli olmanız lazım, tam kurumadan bir yere değerseniz felan iz yapıyor.


Ve sırada Jumbo kalemler ve ince kalem var;

Jumbo kalemleri hep merak ediyordum, şunu söylemem gerekir ki kalıcılık muazzam, sürdüğünüz yere zınk diye oturuyor, dağıtarak kullanmak istiyorsanız maalesef aradığınızı bu kalemlerde bulamayacaksınız çünkü direk sabitleniyor, ya ince bir şekilde uygulamalısınız ya da aynı, benzer tonlardaki farlarınız için baz olarak kullanabilirsiniz.

Kalemler açacakla kullanılacak şekilde yapılmış, asansörlü olsa bence daha kullanışlı olurdu.

Ve beyaz renkteki asansörlü kalem; beyaz kalemlerin sorunu hep aynıdır kirpik diplerine birikme... evet bunda da o sorun var ama abartı değil, en azından şuana kadar denediğim beyaz kalemlere göre daha az.



Kalemlerin swatchları;



Genel olarak Cc kremin cilt alttonunu eşitlemesini sevdim, kalemlerin ise kalıcılığına bayıldım! ojeler içinse ben bir oje canavarı değilim, beklentilerim fazla olmuyor bu konuda o yüzden benim için standartlar:)

Yorumlarım yukarıda gördüğünüz üzere artısı ve eksisiyle objektiftir, Flormar'a tekrardan teşekkür ediyorum.


Sevgiler.
Paylaş

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.