Loreal True Match Fondöten

Merhaba, her zaman açık ton fondöteni bulamamaktan yakınan ben bu sefer en açığı buldum, gel gelelim ki açık tonu görünce gözüm döndü ve hali hazırda bronzlaştığım gerçeğini unuttum, hemen aldım ve tongaya düştüm.

Loreal'in True Match serisi fondötenlerini her zaman çok sevmişimdir, gerek yapısı gerek cildimde duruşu olsun her zaman highend fondötenlerin verdiği hissi vermiştir bana.

Gelelim görüşlerime;

-Tamamen arttırılabilir bir kapatıcılığı var ortadan yüksek kapatıcılığa kadar çıkarabilirsiniz.

-Ciltte duruşu asla mat değil ama parıldamıyorda satin desek doğru olur, bu sebepten dolayı cildiniz aşırı yağlı değilse her tipe uyacak bir fondöten.

-Akşam makyajınızı silene kadar size eşlik eder.

-Fiyatı indirimsiz bir drugstore markasına göre pahalı evet 50 ile 55 lira arası gidip geliyor.

-Bendeki rengi Ivory Rose, evet içinde pembe ton içeriyor ama asla rahatsız etmiyor kaldı ki bunu sarı alttonlu bir cilde sahip olarak söylüyorum.

-Bu ton oldukça açık tenlilere gidecek bir ürün, kumrallara bile olmaz.





Hayatımda ilk kez en açık fondötenlerin bile bana koyu geldiği bir bronzluğu yaşıyorum, o yüzden sadece 2 kere inatla denedim ama cık, ya yakında blog satışına koyarım ya da isteyen açık tenli bir arkadaşıma hediye ederim. (EDIT; bir ton koyusuyla karıştırarak kullandım ve hatta bitirdim:)

Sonuç olarak yukarıda dediğim gibi bu serinin gayet başarılı olduğunu düşünüyorum, doğru rengi alırsanız pişman kalmayacaksınız.

Sevgiler.
Paylaş

Melisa Yıldız

Beni takip ederek tüm makyaj sırları ve güzellik yöntemlerini öğrenebilirsiniz. Konu altına yorum yaparak diğer arkadaşlarımızla birlikte bize katılıp makyaj önerilerinde bulunabilirsiniz.
    Google ile yorum yap!
    Facebook ile yorum yap!

0 yorum:

Yorum Gönder

Bir düşüncen varsa eğer söyle bana ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.